Branduri

Suggestions

  Tornado

  Bec spiralat compact fluorescent

  32 W (145 W), E27, Lumină naturală rece, Fără intensitate variabilă 8727900876307 Caută produse similare
  • Luminozitate extraordinară și culori vii

   8727900876307
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   Tornado

   Bec spiralat compact fluorescent

   8727900876307 Caută produse similare

   Becurile economice Philips Tornado oferă lumină extraordinară și pun în evidență culorile vii. Datorită designului compact, acest bec spiralat, cu consum redus, se potrivește aproape oriunde, economisind energie și bani timp de până la 8 ani. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Luminozitate extraordinară și culori vii

  Pentru o atmosferă activă, energică

  • Luminozitate și eficiență extraordinare

   Luminozitate și eficiență extraordinare

   Luminozitatea sporită de obicei crește consumul de energie. Însă, datorită becurilor Philips economice, vă puteți bucura de lumină puternică perfectă și energizantă, economisind și energie și bani. Perfecte pentru iluminatul de lucru în birouri (de acasă) și pentru orice alte încăperi unde este nevoie de luminozitate suplimentară.

  • Economie de energie de până la 80%

   Economie de energie de până la 80%

   Acest bec utilizează cu până la 80% mai puțină energie decât sursele de lumină obișnuite, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie electrică și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Durată lungă de viață de până la 8 ani

   Durată lungă de viață de până la 8 ani

   Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Datorită duratei de viață de până la 8 ani, nu vă veți mai face griji și nu veți mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie electrică ani la rând.

  Vezi toate Specificaţile
  • Spargerea unui bec este extrem de puțin probabil să aibă un impact asupra sănătății. Dacă un bec se sparge, aerisiți camera timp de 30 de minute și îndepărtați bucățile, preferabil cu mănuși. Puneți-le într-o pungă de plastic închisă și duceți-le la unitățile locale de colectare a deșeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiți aspiratorul.
  • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deșeuri speciale și oferite unităților locale de colectare a deșeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.