Branduri

 • O lampă. Întrerupătorul. Trei setări de lumină.

  50673/31/P0

  Spot luminos

  50673/31/P0 Caută produse similare

  Uneori simți nevoia de o schimbare în ambianță pentru a corespunde activității tale din acel moment. Cu spoturile cu LED Philips SceneSwitch, poți schimba cu ușurință setarea de iluminare cu întrerupătorul existent pe perete. Nu este necesar un variator sau o instalație suplimentară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O lampă. Întrerupătorul. Trei setări de lumină.

Funcţionează cu comutatorul existent pentru lumină montat pe perete

 • Conceput pentru confortul ochilor dvs.*

  Conceput pentru confortul ochilor dvs.*

  Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce scintilații. Acum vă puteți ilumina universul cu LED-uri odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

 • Montare ușoară ClickFix

  Montare ușoară ClickFix

  Instalați spotul luminos cu ușurință și fără ajutor. Datorită ClickFix, nu este nevoie de încă o pereche de mâini. Pur și simplu montați suportul pe plafon, conectați firele, apoi fixați lampa cu o singură mișcare.

 • Schimbă mediul ambiant la o simplă acționare a întrerupătorului existent

  Schimbați ambianța camerei pentru a corespunde activității din acel moment. Cu spoturile cu LED Philips SceneSwitch, puteți schimba cu ușurință setarea de la lumină intensă la o lumină naturală și la o strălucire caldă, confortabilă. Nu este necesar un variator sau o instalație suplimentară. Aveți nevoie doar de întrerupătorul existent.

 • Restabiliți setările spotului la starea implicită din fabrică

  Dacă se folosesc mai multe lumini SceneSwitch și acestea nu mai sunt sincronizate, pur și simplu comutați întrerupătorul (porniți-l și opriți-l din nou în timp de 1 secundă) pentru a aduce setările la starea implicită din fabrică.

 • Regăsiți automat ultima setare de lumină

  Aceste spoturi SceneSwitch au un cip de memorie încorporat, care va memora ultima setare de lumină în cazul în care întrerupătorul este oprit timp de peste 6 secunde. Dacă nu comutați adesea între activități, lumina va fi în modul dvs. preferat atunci când o porniți din nou.

 • Putere mare de iluminare – 1.290 de lumeni

  Luminați-vă casa cu lumină de înaltă calitate

 • Lumină LED integrată

  Acest spot include un LED integrat de înaltă calitate, care oferă putere de iluminare optimă.

 • 5 ani garanție pentru liniștea dvs. sufletească

  Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

 • Luminozitate instantanee la pornire

  Cu spoturile LED Philips nu este nevoie să așteptați. Acestea oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Lumina lor adevărată, albă și caldă, asemănătoare luminii incandescente, creează imediat o atmosferă intimă și primitoare.

 • Bucurați-vă de lumină LED de calitate superioară, în timp ce economisiți energie

  Luminile LED economisesc 80% energie în comparație cu iluminatul convențional cu aceeași putere de iluminare. Economiile încep chiar din momentul în care cumpărați o lampă cu LED sau un bec Philips. Pentru fiecare sursă de lumină înlocuită cu lumină LED veți vedea imediat beneficiile pe factură.

 • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accent

  Oferind iluminat modern, cu o putere luminoasă familiară cu unghi larg (40 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de accent, cât și pentru iluminatul general. Este ideal pentru bucătării, camere de zi și camere de luat masa.

 • Spot reglabil pentru flexibilitate maximă

  Spotul reglabil este proiectat să direcționeze lumina acolo unde aveți cea mai mare nevoie.

 • Durată de viață a lămpii de până la 25 de ani de utilizare

  Luminile LED durează mai mult, astfel că evitați deranjul implicat de schimbarea frecventă a sursei de lumină. De asemenea, cantitatea de deșeuri este redusă semnificativ și, pe termen lung, faceți economii.

Vezi toate Specificaţile