Branduri

  myLiving

  Spot luminos

  PONGEE, alb, LED 5058131PN Caută produse similare
  • Trăiește cu bucurie momentul

   50581/31/PN

   myLiving

   Spot luminos

   50581/31/PN Caută produse similare

   Această gamă my Living Contemporary de la Philips este o gamă de spoturi cu siluete elegante și lumină de înaltă calitate care se potrivește gusturilor, tendințelor și stilurilor de viață de astăzi. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Trăiește cu bucurie momentul

  • Spot reglabil

   Spot reglabil

   Direcționați lumina în zona dorită prin simpla rotire sau înclinare a spotului.

  • Materiale de calitate înaltă

   Această lampă este sculptată din modele stratificate cu materiale de înaltă calitate și cu finisaje superioare. Acestea asigură un produs rezistent și durabil, care îți va îmbunătăți locuința pentru mulți ani de acum înainte.

  • Pentru orice cameră din casa dvs.

   Complet funcțional și, în același timp, foarte elegant, acest spot luminos Philips va aduce o notă decorativă camerelor din casa dvs.

  • Forme naturale și care pot fi recunoscute

   Tranzițiile fine și liniile curbate definesc aspectul fără vârstă al spoturilor myLiving de la Philips. Practice și elegante, spoturile myLiving sunt neagresive și se integrează perfect într-un interior contemporan.

  • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accent

   Fascicul luminos perfect pentru iluminare de accentuare. Acest spot luminos Philips dispune de un fascicul luminos perfect pentru o lumină de accentuare (becul GU10 nu este inclus). Cu acesta poți scoate în evidență orice detaliu sau articol din locuința ta.

  Vezi toate Specificaţile