Branduri

myLiving Spot luminos

WORCHESTER, crom, LED 5056211P0 Caută produse similare
 • De la strălucire după necesități, la căldură după dispoziție

  50562/11/P0
  A+

  Spot luminos

  50562/11/P0 Caută produse similare

  Adaptează lumina în funcție de dispoziție, de la strălucire după necesități, la căldură după dispoziție. Cu spotul WarmGlow Worchester de la Philips, poți regla cu ușurință intensitatea luminoasă la nivelul corect, de la strălucire funcțională, la cald primitor pentru momente confortabile. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

De la strălucire după necesități, la căldură după dispoziție

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  LED-ul care însoțește această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, acesta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

 • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

 • Spot reglabil

  Direcționeză lumina în zona dorotă prin simpla rotire sau înclinare a spotului.

 • Compatibil cu majoritatea variatoarelor

  Acest spot Philips cu LED include ultima tehnologie cu LED-uri și este compatibil cu aproape toate variatoarele. Folosește variatorul pe care îl ai sau pe oricare altul!

 • Sistem click!FIX pentru instalare ușoară

  Această lampă cu LED-uri utilizează click!FIX, un sistem de montare nou și revoluționar, patentat de către Philips. Cu click!FIX vă puteți monta cu ușurință lampa în 4 pași simpli. Este ușor și rapid!

 • Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-te să economisesti bani la facturile de energie și să contribui la protejarea mediului.

 • Materiale de calitate înaltă

  Această lampă este sculptată din modele stratificate cu materiale de înaltă calitate și finisaje superioare. Acestea asigură un produs rezistent și durabil, care îți va îmbunătăți locuința pentru mulți ani de acum înainte.

 • WarmGlow cu putere variabilă

  Conceput pentru a asigura o variere de calitate, pentru a crea ambianța potrivită pentru orice activitate, cu cât reduci mai mult, cu atât mai caldă va deveni atmosfera.

 • Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

Vezi toate Specificaţile