Branduri

  myLiving

  Spot încastrat

  Asterope, alb, LED 591833116 Caută produse similare
  • Decorați-vă casa cu lumină

   59183/31/16
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   myLiving

   Spot încastrat

   59183/31/16 Caută produse similare

   Acest trio de spoturi încastrate Philips Smartspot Asterope cu LED, elegante și confecționate din aluminiu se aliniază perfect cu tavanul, conferindu-i o siluetă desăvârșită. Complet direcționabile, LED-urile avansate de intensitate reglabilă produc o lumină albă caldă, frumoasă și strălucitoare asemenea halogenului. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Decorați-vă casa cu lumină

  • Lumină LED de înaltă calitate

   Lumină LED de înaltă calitate

   Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Lumină albă caldă

   Lumină albă caldă

   Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

  • Spot reglabil

   Spot reglabil

   Direcționați lumina în zona dorită prin simpla rotire sau înclinare a spotului.

  • Compatibil cu majoritatea variatoarelor

   Compatibil cu majoritatea variatoarelor

   Acest spot cu LED Philips include ultima tehnologie LED și este compatibil cu aproape toate variatoarele. Folosește variatorul pe care îl ai deja sau pe oricare altul!

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Creați o atmosferă modernă și primitoare

   Creați o atmosferă modernă și primitoare

   Această lampă este concepută pe baza celor mai recente gusturi, tendințe și stiluri de viață, pentru a se potrivi fără efort în decorul dvs. și pentru a defini ambianța localizată pe care v-ați dorit-o întotdeauna.

  • Perfectă pentru relaxare și socializare

   Perfectă pentru relaxare și socializare

   Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa și unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi și pentru dormitor trebuie să fie flexibilă și ușor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziționarea atentă a diferitelor surse de lumină și jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spațiu și oferă camerei o senzație călduroasă și primitoare.

  Vezi toate Specificaţile