Branduri

 • Saving in style

  40759/30/16
  • KA
  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/407593016/407593016_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Pendul

  40759/30/16 Caută produse similare

  Designul cu stropi de apă îţi inundă camera cu lumină şi inspiraţie. Această frumoasă lampă suspendată neagră de la Philips este piesa centrală perfectă pentru camera ta, oferind lumină albă caldă, economică şi noi posibilităţi pentru designul interior. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saving in style

lampă de design

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Marele avantaj al luminii fluorescente este eficienţa sa energetică. Un bec fluorescent consumă doar o cincime din energia unui bec convenţional. Aceasta înseamnă că înlocuirea becurilor clasice din casa ta cu cele fluorescente de la Philips va reduce factura la energie electrică cu până la 80 %!

 • Durată de viaţă foarte mare a sursei de iluminat

  Durată de viaţă foarte mare a sursei de iluminat

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă, de până la 12,000 de ore.

 • Robust şi fiabil

  Robust şi fiabil

  Făcut să reziste. Fiecare piesă din colecția de soluții de iluminat Philips utilizează materiale şi componente de calitate ridicată. Alături de acest bec Philips poţi cumpăra un corp de iluminat durabil și de înaltă calitate.

 • Lumină albă, caldă, difuză

  Lumină albă, caldă, difuză

  Acest bec utilizează cea mai nouă și eficientă tehnologie Philips pentru a furniza o lumină naturală, albă, caldă. Lumina sa difuză îți va ilumina camera într-o nuanţă caldă, ce combină funcţionalitatea cu grija față de mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminatul ambiental.

 • Design contemporan elegant

  Sursele de iluminat de la Philips au un aspect curat, contemporan, care sparge tiparul becurilor economice tradiţionale, voluminoase şi neatractive. Subţiri şi elegante, toate sursele de iluminat din această gamă au fost proiectate ca o combinaţie perfectă între formă şi funcţionalitate.

 • Negru elegant

  Fără vârstă şi plin de eleganţă, negrul are culoarea intensă, profundă, a abanosului.

Vezi toate Specificaţile

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.