foundation-general.geobar.text
Sugestii

  myLiving

  Lampă de plafon

  CL505, Alb, Reglare a intensității luminoase prin radiofrecvență 8718699680954 Caută produse similare
  • Setarea ambianței dorite la îndemâna dumneavoastră

   8718699680954

   myLiving

   Lampă de plafon

   8718699680954 Caută produse similare

   Creați ambianța potrivită de fiecare dată. Cu doar câteva clicuri pe telecomandă, lampa multifuncțională Philips pentru tavan, cu LED, vă oferă flexibilitatea și confortul alegerii dintre o gamă de setări de lumină pentru fiecare moment. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Setarea ambianței dorite la îndemâna dumneavoastră

  Cu EyeComfort, pentru o lumină plăcută ochilor.

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Durată de viață îndelungată de până la 15.000 de ore

   Tehnologia cu LED Philips prelungește durata de viață a produsului până la 15.000 de ore.

  • Intensitate luminoasă reglabilă

   Vă permite să schimbați atmosfera prin reducerea nivelurilor de luminozitate ale LED-ului, de la lumină albă puternică, la o strălucire confortabilă – asemenea lămpilor tradiționale.

  • Schimbare a culorilor SceneSwitch

   Schimbarea culorilor SceneSwitch vă permite să stabiliți atmosfera generală a unui spațiu de locuit din locuința dvs. Păstrați-vă concentrarea cu lumină naturală rece, fiți mai productiv cu lumină albă rece sau destindeți-vă și relaxați-vă cu lumină albă caldă. În esență, consumatorii își pot controla luminile din locuință în funcție de activitățile zilnice.

  • Distribuție uniformă a luminii

   Proiectați lumina în încăpere în mod uniform.

  • 4 scenarii prestabilite

   Bucurați-vă de ambianțe diferite cu avantajul oferit de scenariile de lumină prestabilite pentru fiecare ocazie.

  Vezi toate Specificaţile