Branduri

  myLiving

  Lampă de perete

  Galax, alb, LED 455913116 Caută produse similare
  • Ledino înseamnă design

   45591/31/16
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   myLiving

   Lampă de perete

   45591/31/16 Caută produse similare

   Cu un design simplu, lampa de perete Philips Galax inundă pereții de sus în jos cu o lumină albă caldă superbă. Forma pătrată fină se contopește cu o eleganță desăvârșită. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Ledino înseamnă design

  • Lumină LED de înaltă calitate

   Lumină LED de înaltă calitate

   Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Lumină albă caldă

   Lumină albă caldă

   Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Durată de viață îndelungată de până la 15 de ani

   Durată de viață îndelungată de până la 15 de ani

   O sursă de lumină în care poți avea încredere. LED-urile integrate, utilizate în acest corp de iluminat Philips vor dura până la 15,000 de ore (care echivalează cu 15 de ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13,000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândești că nu va trebui să te preocupe întreținerea sau de înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianța perfectă în locuința ta.

  • Comutator pornit/oprit pe articol

   Comutator pornit/oprit pe articol

   Cu butonul integrat discret pe lampă, puteți aprinde sau stinge lumina cu ușurință.

  Vezi toate Specificaţile