Branduri

  myLiving

  Lampă de perete

  Date, alb, LED 336223116 Caută produse similare
  • Decorați-vă casa cu lumină

   33622/31/16
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   myLiving

   Lampă de perete

   33622/31/16 Caută produse similare

   Lampa de perete Philips myLiving Date este ideală pentru a crea efecte de lumină decorative. Strălucirea fină de la LED-urile integrate adaugă și mai multă profunzime designului simetric. Un comutator aflat pe articol îl face și mai simplu de folosit. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Decorați-vă casa cu lumină

  • Lumină LED de înaltă calitate

   Lumină LED de înaltă calitate

   Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Lumină albă caldă

   Lumină albă caldă

   Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Durată de viață îndelungată de până la 20 de ani

   Durată de viață îndelungată de până la 20 de ani

   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate, utilizate în această lampă Philips cu LED-uri vor dura până la 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să vă gândiți că nu va trebui să vă preocupați de întreținerea sau de înlocuirea becului în timp ce vă bucurați de ambianța perfectă în locuința dvs.

  • Comutator pornit/oprit pe articol

   Comutator pornit/oprit pe articol

   Cu butonul integrat discret pe lampă, puteți aprinde sau stinge lumina cu ușurință.

  • Creați o atmosferă modernă și primitoare

   Această lampă este concepută pe baza celor mai recente gusturi, tendințe și stiluri de viață, pentru a se potrivi fără efort în decorul dvs. și pentru a defini ambianța localizată pe care v-ați dorit-o întotdeauna.

  • Perfectă pentru relaxare și socializare

   Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa și unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi și pentru dormitor trebuie să fie flexibilă și ușor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziționarea atentă a diferitelor surse de lumină și jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spațiu și oferă camerei o senzație călduroasă și primitoare.

  Vezi toate Specificaţile