Branduri

  myLiving

  Lampă de masă

  Berry, alb, LED 7010531P6 Caută produse similare
  • Așezați lampa oriunde pentru o ambianță color

   70105/31/P6

   myLiving

   Lampă de masă

   70105/31/P6 Caută produse similare

   Berry este o lampă portabilă, versatilă și jucăușă de la Philips. Transportați produsul și așezați-l oriunde doriți, aprindeți-l și selectați una dintre cele 64 de culori. De asemenea, este excelent în combinație cu orice lampă LivingColors. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Așezați lampa oriunde pentru o ambianță color

  • reglabil

   reglabil

   Reglați luminozitatea lămpii cu LED Philips LivingColors după cum doriți, utilizând telecomanda.

  • Mod lumânare

   Doriți să creați într-o încăpere o ambianță unică, decorativă și încântătoare? Puteți să treceți această lampă portabilă Philips la modul lumânare. În acest mod, oferă o strălucire caldă și o pâlpâire dinamică.

  • Selectați culoarea

   Selectați culoarea preferată dintre diferitele culori prestabilite sau activați succesiunea în buclă a culorilor pentru a alege dintre cele 64 de culori disponibile.

  • Comandă ușoară pe produs

   Cu butonul integrat discret în produs, puteți selecta cu ușurință diferitele culori care vă plac și pe care le puteți estompa.

  • Pictează cu lumină

   Cu lampa portabilă Berry de la Philips, puteți crea o ambianță color unică. Așezați-o oriunde doriți și orientați-o spre un perete deschis la culoare pentru a beneficia de o experiență completă. Toate culorile diferite se integrează natural în interiorul locuinței datorită efectului de lumină difuză, cu intensitatea de 100 de lumeni.

  • Portabilă și cu baterie de lungă durată pentru flexibilitate completă

   Compactă și alimentată de la baterie, această lampă portabilă de la Philips poate fi transportată și amplasată cu ușurință în orice colț al locuinței. Și este echipată cu o baterie de lungă durată de 6 ore la luminozitate maximă.

  • Cu încărcare prin USB

   Aceasta lampă portabilă Philips poate fi încărcată cu ușurință de la orice port USB compatibil, de exemplu, de la laptop sau de la TV. Cablul USB este inclus.

  Vezi toate Specificaţile