Branduri

  myGarden

  Lampă de perete

  Dusk, antracit, LED 178079316 Caută produse similare
  • Transformă lumina solară în lumină LED

   17807/93/16

   myGarden

   Lampă de perete

   17807/93/16 Caută produse similare

   Captează energia soarelui cu lampa de perete Philips myGarden Dusk. Panoul solar de mare capacitate și LED-urile eficiente lucrează împreună pentru a-ți oferi lumină de durată. Designul ingenios își găsește locul oriunde și oferă subtilitate și lumină minunată. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Transformă lumina solară în lumină LED

  • Lumină LED de înaltă calitate

   Lumină LED de înaltă calitate

   Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Lumină albă caldă

   Lumină albă caldă

   Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

  • IP44 – rezistență la intemperii

   IP44 – rezistență la intemperii

   Această lampă Philips pentru exterior este concepută special pentru medii exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistența la apă. Nivelul IP este descris prin două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecție împotriva prafului, a doua la nivelul de protecție împotriva apei. Această lampă pentru exterior este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă. Acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare în exterior.

  • Panou solar integrat

   Panou solar integrat

   Această lampă Philips myGarden Solar are un panou solar integrat. Lampa nu are cabluri și emite 100 de lumeni de lumină, suficient cât să ilumineze o anumită zonă sau să evidențieze o funcție.

  • Nu sunt necesare cablurile de alimentare

   Nu sunt necesare cablurile de alimentare

   Instalarea în exterior a lămpii Philips myGarden Solar este fără bătăi de cap, necesitând doar câteva minute pentru a fi plasată în grădină, chiar dacă nu ați mai instalat niciodată o lumină exterioară. Fără grija cablurilor de alimentare, există mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de plasare, deoarece nu trebuie să fie aproape de o priză.

  • Energie solară

   Energie solară

   Lămpile Philips myGarden Solar sunt concepute pentru a profita la maximum de energia solară, pentru o lumină care durează mai mult. Fără vreun consum electric, te ajută să economisești bani la facturile tale de electricitate și să contribui la bunăstarea mediului.

  • Durata maximă a luminii: 6 ore

   Durata maximă a luminii: 6 ore

   Lămpile Philips myGarden Solar sunt concepute pentru a profita la maximum de energia solară, pentru o lumină care durează mai mult. Atât panoul solar, cât și LED-urile sunt de cea mai înaltă calitate, pentru a maximiza colectarea energiei solare. Timpul de iluminat depinde de cantitatea de energie solară captată de panou. În condiții meteorologice propice, lampa are o durată maximă de lumină de 6 ore. În plus, funcțiile de economisire a energiei, cum ar fi întrerupătorul de aprindere/stingere sau senzorul de mișcare, vă ajută să vă asigurați că, indiferent de vreme sau de anotimp, veți putea întotdeauna să iluminați zonele exterioare.

  • Comutator pornit/oprit pe articol

   Comutator pornit/oprit pe articol

   Cu butonul integrat discret pe lampă, puteți aprinde sau stinge lumina cu ușurință.

  • Funcție unică zi/noapte

   Funcție unică zi/noapte

   Mulțumită funcție zi/noapte, această lampă pentru exterior se aprinde automat atunci când se întunecă. Folosește această funcție unică pentru serile de vară lungi sau din motive de siguranță.

  Vezi toate Specificaţile