Branduri

  myGarden

  Lampă de perete

  Astilbe, negru 1738030PN Caută produse similare
  • Bucură-te de o grădină frumoasă cu lumina Philips

   17380/30/PN

   myGarden

   Lampă de perete

   17380/30/PN Caută produse similare

   Lampa de perete din aluminiu Astilbe de la Philips adaugă stil și valoare peretelui dvs. Aceasta distribuie lumina în 4 direcții pentru un efect uimitor de perdea luminoasă. Tot ceea ce aveți de făcut este să vă bucurați de grădina dvs. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Bucură-te de o grădină frumoasă cu lumina Philips

  • Rezistent la intemperii

   Rezistent la intemperii

   Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede și a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistența ei la apă. Nivelul de protecție IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecție la praf, iar a doua la nivelul de protecție la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare generală la exterior.

  • Aluminiu de înaltă calitate și materiale sintetice de calitate superioară

   Această lampă Philips este destinată special spațiilor exterioare. Este rezistentă la uzură și concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune și materiale sintetice de calitate superioară.

  • Creați o atmosferă modernă și primitoare

   Această lampă de perete pentru exterior este concepută pe baza ultimelor tendințe și stiluri de viață pentru a se potrivi fără efort în spații exterioare și pentru a defini ambianța pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.

  Vezi toate Specificaţile