Sugestii

  myGarden

  Lampă de perete

  Flagstone, negru, LED 172093016 Caută produse similare
  • Iluminați-vă viața în exterior

   17209/30/16

   myGarden

   Lampă de perete

   17209/30/16 Caută produse similare

   Cu un design minimalist, dar care inspiră rezistență, această lampă de perete neagră de la Philips proiectează o puternică lumină LED albă caldă și adaugă o strălucire unică peretelui dvs., cu efecte de lumină bidirecțională. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Iluminați-vă viața în exterior

  • LED de putere mare

   LED de putere mare

   Iluminatul pentru exterior Philips utilizează cea mai modernă tehnologie cu LED-uri. Aceasta oferă putere mare de iluminare și calitate superioară a luminii cu o durată de viață foarte mare.

  • Durată de utilizare extrem de lungă

   Durată de utilizare extrem de lungă

   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. Corpurile de iluminat Philips LED oferă o durată de viață extrem de lungă de minimum 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani, pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13.000 cicluri de aprindere/stingere). Cu corpurile de iluminat Philips LED nu va trebui să vă mai preocupați de întreținerea sau înlocuirea lămpii, în timp ce vă bucurați de ambianța perfectă în locuința dvs.

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani cu facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Rezistent la intemperii

   Rezistent la intemperii

   Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede și a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistența ei la apă. Nivelul de protecție IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecție la praf, iar a doua la nivelul de protecție la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare generală la exterior.

  • Efect de lumină bidirecțională

   Efect de lumină bidirecțională

   Efect de lumină bidirecțională pentru iluminarea generală a grădinii.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Alegeți lămpile de perete pentru exterior

   Valorificați la maximum spațiul exterior cu această lampă de perete, perfectă pentru montaj în apropierea ușii de la intrare sau pe pereții terasei.

  • Aluminiu de înaltă calitate și sticlă adevărată

   Această lampă Philips este destinată special spațiilor exterioare. Este rezistentă la uzură și concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune și sticlă adevărată.

  • Lumină puternică

   Această lampă de exterior oferă o lumină albă, caldă și puternică. Un fascicul luminos care să vă lumineze grădina sau terasa.

  • Iluminat modern pentru exterior

   Iluminat pentru exterior impresionant, îndrăzneț și minimalist de la Philips. Stilul modern și elegant al corpurilor de iluminat Philips de exterior este modul perfect de a lumina grădinile, aleile și spațiile exterioare.

  • Ușor de setat pentru fiecare destinație

   Această lampă și elementele de fixare sunt proiectate pentru montare simplă, conținând toate elementele utile de care aveți nevoie pentru a demara proiectul, cum ar fi o cheie Torx și șuruburi Torx. Veți găsi instrucțiuni clare despre unde poate fi instalat produsul și informații relevante despre clasificările IP legate de rezistența la apă.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavostră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.