Branduri

  myGarden

  Lampă de perete

  Bustan, antracit, LED 1648393P0 Caută produse similare
  • Bucură-te de o grădină frumoasă cu lumina Philips

   16483/93/P0

   myGarden

   Lampă de perete

   16483/93/P0 Caută produse similare

   O lampă minunată în formă de L. Această lampă de perete minimalistă Philips Bustan, fabricată din aluminiu premium de culoare gri-antracit, proiectează o lumină LED albă caldă și difuză pe peretele dvs. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Bucură-te de o grădină frumoasă cu lumina Philips

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani cu facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Rezistent la intemperii

   Rezistent la intemperii

   Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede și a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistența ei la apă. Nivelul de protecție IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecție la praf, iar a doua la nivelul de protecție la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare generală la exterior.

  • Instalare simplă

   Instalare simplă

   Instalarea unui corp de iluminat poate fi uneori dificilă, dar la această lampă de exterior Philips poți fi sigur că am acordat atenție deosebită facilitării și simplificării acestui aspect pentru tine. Acest articol este livrat cu o cheie Torx pentru utilizare în timpul instalării.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Durată de viață îndelungată de până la 30 de ani

   Durată de viață îndelungată de până la 30 de ani

   O sursă de lumină în care poți avea încredere. LED-urile integrate, utilizate în această lampă Philips cu LED-uri durează până la 30.000 de ore (care echivalează cu 30 ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândești că nu va trebui să te preocupi de întreținerea sau de înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianța perfectă din locuință.

  • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

   Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

   Reglați intensitatea luminoasă a acestei lămpi Philips cu ajutorul unui întrerupător cu variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru evidențierea unei caracteristici sau pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxați cu familia și cu prietenii în camera de zi.

  • Aluminiu de înaltă calitate și materiale sintetice de calitate superioară

   Această lampă Philips este destinată special spațiilor exterioare. Este rezistentă la uzură și concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune și materiale sintetice de calitate superioară.

  • Lumină LED de înaltă calitate

   LED-ul care însoțește această lampă Philips este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, acesta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa dvs.

  Vezi toate Specificaţile