Branduri

myGarden

Lampă de perete

Meander, antracit 164059316 Caută produse similare
 • Economie cu stil

  16405/93/16
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  myGarden

  Lampă de perete

  16405/93/16 Caută produse similare

  Creați atmosfera pentru un eveniment relaxant în aer liber, cu această lampă de perete Philips, de culoarea antracitului, prevăzută cu senzor de mișcare. Aceasta conferă grădinii dvs. un aspect intim prin intermediul luminii economice. O revărsare de lumină caldă vă întâmpină de fiecare dată când sosiți acasă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Economie cu stil

 • Durată de viață foarte mare a sursei de iluminat

  Durată de viață foarte mare a sursei de iluminat

  Bec Philips inclus, cu o durată de viață extrem de lungă, de până la 20.000 de ore.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani cu facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

 • Lumină primitoare și liniștitoare

  Lumină primitoare și liniștitoare

  Senzorul de mișcare comută automat când veniți acasă și vă informează când sosește cineva.

 • Rezistent la intemperii

  Rezistent la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede și a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistența ei la apă. Nivelul de protecție IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecție la praf, iar a doua la nivelul de protecție la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare generală la exterior.

 • Lumină albă caldă și primitoare

  Lumină albă caldă și primitoare

  Philips outdoor este o gamă de lămpi de exterior care creează o lumină caldă și primitoare splendidă. Temperatura culorii luminii este 2700 Kelvin. Aceasta oferă, de asemenea, lumină din abundență pentru vizibilitate clară, astfel încât să puteți utiliza spațiul exterior oricum doriți după programul de lucru și să vă relaxați în siguranță toată noaptea.

 • Alegeți stilul contemporan

  Proiectată în Europa, această lampă are o semnătură unică a designului pentru a vă ajuta să creați aspectul spațiului exterior în stilul contemporan.

 • Alegeți lămpile de perete pentru exterior

  Valorificați la maximum spațiul exterior cu această lampă de perete, perfectă pentru montaj în apropierea ușii de la intrare sau pe pereții terasei.

 • Ușor de setat pentru fiecare destinație

  Această lampă și elementele de fixare sunt proiectate pentru montare simplă, conținând toate elementele utile de care aveți nevoie pentru a demara proiectul, cum ar fi o cheie Torx și șuruburi Torx. Veți găsi instrucțiuni clare despre unde poate fi instalat produsul și informații relevante despre clasificările IP legate de rezistența la apă.

Vezi toate Specificaţile