Branduri

  myGarden

  Lampă de perete

  Meander, antracit 164049316 Caută produse similare
  • Economie cu stil

   16404/93/16
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   myGarden

   Lampă de perete

   16404/93/16 Caută produse similare

   Creați atmosfera pentru un eveniment în aer liber, cu această lampă de perete Philips, de culoarea antracitului. Aceasta conferă grădinii dvs. un aspect intim prin intermediul luminii albe calde, economice. Bucurați-vă de întruniri relaxante cu prietenii și familia. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Economie cu stil

  • Durată de viață foarte mare a sursei de iluminat

   Durată de viață foarte mare a sursei de iluminat

   Bec Philips inclus, cu o durată de viață extrem de lungă, de până la 20.000 de ore.

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani cu facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Rezistent la intemperii

   Rezistent la intemperii

   Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede și a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistența ei la apă. Nivelul de protecție IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecție la praf, iar a doua la nivelul de protecție la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare generală la exterior.

  • Lumină albă caldă și primitoare

   Lumină albă caldă și primitoare

   Philips outdoor este o gamă de lămpi de exterior care creează o lumină caldă și primitoare splendidă. Temperatura culorii luminii este 2700 Kelvin. Aceasta oferă, de asemenea, lumină din abundență pentru vizibilitate clară, astfel încât să puteți utiliza spațiul exterior oricum doriți după programul de lucru și să vă relaxați în siguranță toată noaptea.

  • Alegeți stilul contemporan

   Proiectată în Europa, această lampă are o semnătură unică a designului pentru a vă ajuta să creați aspectul spațiului exterior în stilul contemporan.

  • Alegeți lămpile de perete pentru exterior

   Valorificați la maximum spațiul exterior cu această lampă de perete, perfectă pentru montaj în apropierea ușii de la intrare sau pe pereții terasei.

  • Aluminiu de înaltă calitate și materiale sintetice de calitate superioară

   Această lampă Philips este destinată special spațiilor exterioare. Este rezistentă la uzură și concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune și materiale sintetice de calitate superioară.

  • Ușor de setat pentru fiecare destinație

   Această lampă și elementele de fixare sunt proiectate pentru montare simplă, conținând toate elementele utile de care aveți nevoie pentru a demara proiectul, cum ar fi o cheie Torx și șuruburi Torx. Veți găsi instrucțiuni clare despre unde poate fi instalat produsul și informații relevante despre clasificările IP legate de rezistența la apă.

  Vezi toate Specificaţile