Sugestii

  myGarden

  Lampă de perete

  Robin, negru, LED 154793016 Caută produse similare
  • Întotdeauna lumină când ajungeți acasă

   15479/30/16

   myGarden

   Lampă de perete

   15479/30/16 Caută produse similare

   Forma clasică și detaliile moderne ale acestei lămpi negre de perete Philips myGarden Robin cu LED vor oferi spațiului exterior un aspect elegant, cu tentă contemporană. LED-urile Philips și un senzor de mișcare asigură suficientă lumină atunci când este necesară. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Întotdeauna lumină când ajungeți acasă

  • Lumină LED de înaltă calitate

   Lumină LED de înaltă calitate

   Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • IP44 – rezistență la intemperii

   IP44 – rezistență la intemperii

   Această lampă Philips pentru exterior este concepută special pentru medii exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistența la apă. Nivelul IP este descris prin două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecție împotriva prafului, a doua la nivelul de protecție împotriva apei. Această lampă pentru exterior este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă. Acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare în exterior.

  • Senzor de mișcare inclus, pentru confort și siguranță

   Senzor de mișcare inclus, pentru confort și siguranță

   Un senzor de mișcare este inclus pentru a vă întâmpina când vă întoarceți acasă sau a vă anunța atunci când a sosit cineva. Dacă senzorul detectează mișcare, lampa se aprinde automat.

  • Durată de viață îndelungată de până la 30 de ani

   Durată de viață îndelungată de până la 30 de ani

   O sursă de lumină în care poți avea încredere. LED-urile integrate, utilizate în această lampă Philips cu LED-uri durează până la 30.000 de ore (care echivalează cu 30 ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândești că nu va trebui să te preocupi de întreținerea sau de înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianța perfectă din locuință.

  • Lumină albă caldă

   Lumină albă caldă

   Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

  Vezi toate Specificaţile