Branduri

myGarden

Lampă de perete

Robin, negru, LED 154793016 Caută produse similare
 • Întotdeauna lumină când ajungeți acasă

  15479/30/16
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  myGarden

  Lampă de perete

  15479/30/16 Caută produse similare

  Forma clasică și detaliile moderne ale acestei lămpi negre de perete Philips myGarden Robin cu LED vor oferi spațiului exterior un aspect elegant, cu tentă contemporană. LED-urile Philips și un senzor de mișcare asigură suficientă lumină atunci când este necesară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Întotdeauna lumină când ajungeți acasă

 • Lumină LED de înaltă calitate

  Lumină LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

 • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

 • IP44 – rezistență la intemperii

  IP44 – rezistență la intemperii

  Această lampă Philips pentru exterior este concepută special pentru medii exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistența la apă. Nivelul IP este descris prin două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecție împotriva prafului, a doua la nivelul de protecție împotriva apei. Această lampă pentru exterior este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă. Acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare în exterior.

 • Senzor de mișcare inclus, pentru confort și siguranță

  Senzor de mișcare inclus, pentru confort și siguranță

  Un senzor de mișcare este inclus pentru a vă întâmpina când vă întoarceți acasă sau a vă anunța atunci când a sosit cineva. Dacă senzorul detectează mișcare, lampa se aprinde automat.

 • Durată de viață îndelungată de până la 30 de ani

  Durată de viață îndelungată de până la 30 de ani

  O sursă de lumină în care poți avea încredere. LED-urile integrate, utilizate în această lampă Philips cu LED-uri durează până la 30.000 de ore (care echivalează cu 30 ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândești că nu va trebui să te preocupi de întreținerea sau de înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianța perfectă din locuință.

 • Lumină albă caldă

  Lumină albă caldă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

Vezi toate Specificaţile