Branduri

  myGarden

  Lampă de perete

  Creek, negru 153803016 Caută produse similare
  • Bucurați-vă de o grădină frumoasă

   15380/30/16

   myGarden

   Lampă de perete

   15380/30/16 Caută produse similare

   Creați un punct focal încântător pentru intrarea dvs. cu această lampă neagră de perete cu lumina orientată în sus, din gama Philips myGarden. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate și răspândește o lumină caldă, albă, economică. Tot ceea ce aveți de făcut este să vă bucurați de grădina dvs. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Bucurați-vă de o grădină frumoasă

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani cu facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Rezistent la intemperii

   Rezistent la intemperii

   Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede și a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistența ei la apă. Nivelul de protecție IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecție la praf, iar a doua la nivelul de protecție la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare generală la exterior.

  • Iluminat decorativ de exterior

   Lumina exterioară poate îmbunătăți aspectul grădinii sau al spațiului exterior, iluminând caracteristici care atrag privirea, luminând alei cu stil sau creând ambianța perfectă pentru acele seri memorabile cu prietenii și familia. De aceea Philips a creat myGarden, o gamă de corpuri de iluminat de exterior, frumoase, decorative, șic și funcționale, pentru a vă ajuta să valorificați la maximum spațiul exterior în stilul dvs. propriu.

  • Alegeți stilul Heritage

   Proiectată în Europa, această lampă are o semnătură unică a designului pentru a vă ajuta să creați aspectul spațiului exterior în stilul Heritage.

  • Alegeți lămpile de perete pentru exterior

   Valorificați la maximum spațiul exterior cu această lampă de perete, perfectă pentru montaj în apropierea ușii de la intrare sau pe pereții terasei.

  • Aluminiu de înaltă calitate și materiale sintetice de calitate superioară

   Această lampă Philips este destinată special spațiilor exterioare. Este rezistentă la uzură și concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune și materiale sintetice de calitate superioară.

  • Lumină puternică

   Această lampă de exterior oferă o lumină albă, caldă și puternică. Un fascicul luminos care să vă lumineze grădina sau terasa.

  Vezi toate Specificaţile