Sugestii
  • Împrospătați-vă cu lumină naturală deosebită

   32005/31/16

   myBathroom

   Lampă de plafon

   32005/31/16 Caută produse similare

   Transformați fiecare baie într-o experiență revigorantă cu aura de lumină albă, caldă a lămpii de perete și plafon Philips myBathroom Spa. Difuzorul din sticlă albă, de calitate superioară menține lumina strălucitoare, dar la un nivel confortabil. Spuneți da culorii reale a pielii și economiei de energie. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Împrospătați-vă cu lumină naturală deosebită

  • Tonuri realiste pentru piele cu lumină de înaltă calitate

   Tonuri realiste pentru piele cu lumină de înaltă calitate

   Lampa de baie de la Philips face culorile să se reflecte într-o manieră firească și precisă. Exact ca și soarele.

  • Lumină albă caldă

   Lumină albă caldă

   Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

  • Întotdeauna este inclus un bec Philips

   Întotdeauna este inclus un bec Philips

   Becurile eficiente energetic, de înaltă calitate Philips EcoLamp sunt incluse în cutie pentru a se obține cel mai bun efect de iluminat.

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • IP44, adecvat perfect pentru baia dvs.

   IP44, adecvat perfect pentru baia dvs.

   Această lampă Philips pentru baie este concepută special pentru medii umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistența la apă. Nivelul IP este descris de două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecție împotriva prafului, a doua la nivelul de protecție împotriva apei. Această lampă pentru baie este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare în baie.

  Vezi toate Specificaţile