Branduri

  LED Warmglow

  Spot luminos dublu Worchester

  Lumină WarmGlow cu reglarea intensității, Perfect pentru crearea ambianței, LED delicat, odihnitor pentru ochi, Ușor de instalat cu ClickFix 5056211P0 Caută produse similare
  • Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

   50562/11/P0

   LED Warmglow

   Spot luminos dublu Worchester

   50562/11/P0 Caută produse similare

   Schimbați ambianța camerei pentru a corespunde activității din acel moment. Cu spoturile Philips WarmGlow LED, puteți regla cu ușurință intensitatea luminoasă la nivelul corect, de la strălucire funcțională, la cald primitor pentru momente confortabile. Cu cât reduceți intensitatea, cu atât lumina este mai caldă. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

  Compatibil cu majoritatea variatoarelor LED

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Montare ușoară ClickFix

   Montare ușoară ClickFix

   Instalați spotul luminos cu ușurință și fără ajutor. Datorită ClickFix, nu este nevoie de încă o pereche de mâini. Pur și simplu montați suportul pe plafon, conectați firele, apoi fixați lampa cu o singură mișcare.

  • Schimbați ambianța cu o simplă rotire a variatorului

   Schimbați ambianța camerei pentru a corespunde activității din acel moment. Cu spoturile cu LED Philips WarmGlow puteți crea ambianța perfectă cu o simplă rotire a variatorului. Diminuați uniform de la lumină strălucitoare funcțională de 2700 K la o lumină caldă primitoare de 2200 K, pentru o atmosferă confortabilă. Cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.

  • Flux luminos ridicat – 1000 de lumeni

   Luminați-vă casa cu lumină de înaltă calitate

  • Lumină LED integrată

   Acest spot include un LED integrat de înaltă calitate, care oferă un flux luminos optim.

  • Garanție de 5 ani pentru liniștea dvs.

   Toate spoturile noastre luminoase sunt concepute să dureze. Sunt oferite cu o garanție completă de 5 ani pentru întregul produs, pentru a vă permite să vă bucurați în fiecare zi de un iluminat de calitate de lungă durată.

  • Durată de viață a lămpii de până la 30 de ani de utilizare

   Luminile LED durează mai mult, astfel că evitați deranjul implicat de schimbarea frecventă a sursei de lumină. De asemenea, cantitatea de deșeuri este redusă semnificativ și, pe termen lung, faceți economii.

  • Bucurați-vă de lumină LED de calitate superioară, în timp ce economisiți energie

   Luminile LED economisesc până la 80% din energie în comparație cu iluminatul convențional cu același flux luminos. Economiile încep chiar din momentul în care cumpărați o lampă cu LED sau un bec Philips. Pentru fiecare sursă de lumină înlocuită cu lumină LED veți vedea imediat beneficiile pe factură.

  • Luminozitate instantanee la pornire

   Cu spoturile LED Philips nu este nevoie să așteptați. Acestea oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Lumina lor adevărată, albă și caldă, asemănătoare luminii incandescente, creează imediat o atmosferă intimă și primitoare.

  • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accent

   Oferind iluminat modern, cu un flux luminos familiar în unghi larg (40 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de accent, cât și pentru iluminatul general. Este ideal pentru bucătării, camere de zi și camere de luat masa.

  • Cap de spot reglabil pentru flexibilitate maximă

   Capul de spot reglabil este proiectat să direcționeze lumina acolo unde aveți cea mai mare nevoie.

  • Material durabil, de înaltă calitate

   Acest spot este realizat din materiale durabile, de calitate superioară cu finisaj rafinat. Acest lucru îți oferă un produs solid și durabil, care îți va înfrumuseța și lumina casa timp de mulți ani.

  Vezi toate Specificaţile