Branduri

LED Warmglow

Spot luminos cvadruplu Worchester

Lumină WarmGlow cu reglarea intensității, Perfect pentru crearea ambianței, LED delicat, odihnitor pentru ochi, Ușor de instalat cu ClickFix 5056411P0 Caută produse similare
 • Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

  50564/11/P0

  LED Warmglow

  Spot luminos cvadruplu Worchester

  50564/11/P0 Caută produse similare

  Schimbați ambianța camerei pentru a corespunde activității din acel moment. Cu spoturile Philips WarmGlow LED, puteți regla cu ușurință intensitatea luminoasă la nivelul corect, de la strălucire funcțională, la cald primitor pentru momente confortabile. Cu cât reduceți intensitatea, cu atât lumina este mai caldă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

Compatibil cu majoritatea variatoarelor LED

 • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

  Concepute pentru confortul ochilor dvs.

  Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

 • Montare ușoară ClickFix

  Montare ușoară ClickFix

  Instalați spotul luminos cu ușurință și fără ajutor. Datorită ClickFix, nu este nevoie de încă o pereche de mâini. Pur și simplu montați suportul pe plafon, conectați firele, apoi fixați lampa cu o singură mișcare.

 • Schimbați ambianța cu o simplă rotire a variatorului

  Schimbați ambianța camerei pentru a corespunde activității din acel moment. Cu spoturile cu LED Philips WarmGlow puteți crea ambianța perfectă cu o simplă rotire a variatorului. Diminuați uniform de la lumină strălucitoare funcțională de 2700 K la o lumină caldă primitoare de 2200 K, pentru o atmosferă confortabilă. Cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.

 • Flux luminos ridicat – 2000 de lumeni

  Luminați-vă casa cu lumină de înaltă calitate

 • Lumină LED integrată

  Acest spot include un LED integrat de înaltă calitate, care oferă un flux luminos optim.

 • Garanție de 5 ani pentru liniștea dvs.

  Toate spoturile noastre luminoase sunt concepute să dureze. Sunt oferite cu o garanție completă de 5 ani pentru întregul produs, pentru a vă permite să vă bucurați în fiecare zi de un iluminat de calitate de lungă durată.

 • Durată de viață a lămpii de până la 30 de ani de utilizare

  Luminile LED durează mai mult, astfel că evitați deranjul implicat de schimbarea frecventă a sursei de lumină. De asemenea, cantitatea de deșeuri este redusă semnificativ și, pe termen lung, faceți economii.

 • Bucurați-vă de lumină LED de calitate superioară, în timp ce economisiți energie

  Luminile LED economisesc până la 80% din energie în comparație cu iluminatul convențional cu același flux luminos. Economiile încep chiar din momentul în care cumpărați o lampă cu LED sau un bec Philips. Pentru fiecare sursă de lumină înlocuită cu lumină LED veți vedea imediat beneficiile pe factură.

 • Luminozitate instantanee la pornire

  Cu spoturile LED Philips nu este nevoie să așteptați. Acestea oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Lumina lor adevărată, albă și caldă, asemănătoare luminii incandescente, creează imediat o atmosferă intimă și primitoare.

 • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accent

  Oferind iluminat modern, cu un flux luminos familiar în unghi larg (40 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de accent, cât și pentru iluminatul general. Este ideal pentru bucătării, camere de zi și camere de luat masa.

 • Cap de spot reglabil pentru flexibilitate maximă

  Capul de spot reglabil este proiectat să direcționeze lumina acolo unde aveți cea mai mare nevoie.

 • Material durabil, de înaltă calitate

  Acest spot este realizat din materiale durabile, de calitate superioară cu finisaj rafinat. Acest lucru îți oferă un produs solid și durabil, care îți va înfrumuseța și lumina casa timp de mulți ani.

Vezi toate Specificaţile