Sugestii

  LED

  Tub

  8, 5 W (26 W), G24D-3, Alb rece, Fără intensitate luminoasă reglabilă 8718696733714 Caută produse similare
  • Înlocuiește ușor corpurile de iluminat PLC convenționale

   8718696733714
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Tub

   8718696733714 Caută produse similare

   Lămpile PLC cu LED asigură economii incredibile de energie pe o perioadă lungă de timp, înlocuind vechile tuburi fluorescente cu tehnologia LED modernă și eficientă. Sunt perfecte pentru zonele de trecere (coridoare, scări, holuri). Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Înlocuiește ușor corpurile de iluminat PLC convenționale

  Lămpi orientate în jos în zonele de trecere

  • Lumină albă, rece

   Lumină albă, rece

   Acest bec are o temperatură de culoare de 4000 K, oferind o lumină rece, proaspătă și clară.

  • Lumină instantanee la pornire

   Lumină instantanee la pornire

   Nu este nevoie să aștepți: becurile cu LED de la Philips oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Camera se umple de lumină la simpla acționare a întrerupătorului. Nu există aprindere lentă sau așteptare.

  • Tuburi cu durată mare de viață – până la 30 ani

   Tuburi cu durată mare de viață – până la 30 ani

   Cu o durată de viață de până la 30.000 de ore, poți reduce stresul schimbării frecvente a tuburilor luminoase și te poți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 30 ani.

  • Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Tehnologia cu LED economisește până la 80% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Fără radiații ultraviolete sau infraroșii

   Fără radiații ultraviolete sau infraroșii

   Această lumină nu are o componentă infraroșie, așadar nu radiază căldură. Mai mult, nu are nici o componentă ultravioletă. Grație acestor două caracteristici, lumina nu va cauza decolorarea materialelor și a altor obiecte.

  • Află despre lumină

   Află despre lumină

   Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unități denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED de la Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real și natural al culorilor.

  Vezi toate Specificaţile