Sugestii

  LED

  Tub liniar

  16 W, G13, Alb rece, Fără intensitate luminoasă reglabilă 8718696662236 Caută produse similare
  • Lumină care este plăcută ochilor

   8718696662236
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Tub liniar

   8718696662236 Caută produse similare

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Lămpile cu LED de la Philips îndeplinesc cele mai exigente crierii de testare pentru a garanta că acestea respectă cerințele noastre pentru confortul vizual† Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină care este plăcută ochilor

  Lumină confortabilă de la liderul mondial în domeniul iluminatului

  • Lumină albă rece (4000K)

   Lumină albă rece (4000K)

   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai înaltă produc lumină rece, mai energizantă.

  • Redare superioară a culorii (IRC 80) pentru culori vii

   Redare superioară a culorii (IRC <gt/> 80) pentru culori vii

   Indicele de redare a culorilor (IRC) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice IRC de 100 și este utilizată drept standard în comparație cu orice altă sursă de lumină. Indicele IRC al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist și natural.

  • Aprindere instantanee

   Aprindere instantanee

   Lumina este la intensitate maximă prin simpla rotire a întrerupătorului. Nu există aprindere lentă sau timp de așteptare.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Fără pâlpâire vizibilă

   Când lumina pâlpâie rapid, acest lucru ar putea fi neplăcut pentru ochi, ar putea cauza dureri de cap și chiar declanșa un atac pentru cei care suferă de epilepsie fotosensibilă. Este atât neplăcut, cât și inutil. LED-urile pot pâlpâi din cauza răspunsului rapid al acestora la curentul balast. Cu toate acestea, deoarece LED-urile Philips sunt proiectate astfel încât variațiile fluxului de curent balast să fie reduse la minimum, acestea elimină factorii care cauzează pâlpâire. Prin urmare, nu o veți vedea deloc.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavostră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.
  • Valoarea PstLM este mai mică sau egală cu 1,0, măsurată în conformitate cu IEC 61547-1 și IEC 61000-4-15.