Branduri

Suggestions

  LED

  Tub liniar

  3 W (35 W), Soclu S14s, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8718291789482 Caută produse similare
  • Lumină strălucitoare cu LED, de o calitate excelentă

   8718291789482
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Tub liniar

   8718291789482 Caută produse similare

   Această lampă tubulară cu LED Philips S14S asigură o durată de viață excepțional de lungă și economii semnificative de energie. Cu temperatura de culoare albă caldă, este înlocuitorul perfect și durabil al tuburilor fluorescente sau cu halogen. Vezi toate beneficiile

   Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 87,18 LEI

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină strălucitoare cu LED, de o calitate excelentă

  Pentru baie și bucătărie

  • Adevărata lumină albă caldă, asemănătoare luminii incandescente

   Adevărata lumină albă caldă, asemănătoare luminii incandescente

   Acest bec are o temperatură de culoare de 2700 K, oferind o atmosferă caldă și liniștitoare, perfectă pentru relaxare. Această lumină de 2700 K este ideală pentru designul de iluminat al locuinței.

  • Nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară

   Nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară

   Asigură o varietate de scenarii de lumină extraordinare, gata de a fi folosite, pentru a corespunde nevoilor și stărilor dvs. de spirit diferite. Inteligența se află în becul propriu-zis, deci nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară. Este suficient să înlocuiți becul cu acest bec SceneSwitch și puteți comuta între diferite scenarii, la o acționare a întrerupătorului de perete existent. Cel mai mic nivel de investiții și de efort necesar pentru a vă bucura de cel mai ridicat nivel de confort. Acum puteți schimba cu ușurință ambianța, pentru a corespunde activității dvs. și stării de spirit din acel moment.

  • Formă și dimensiuni similare cu cele ale tuburilor cu halogen

   Formă și dimensiuni similare cu cele ale tuburilor cu halogen

   Cu un design cu formă deosebită și dimensiuni familiare, acest tub cu LED pentru iluminat modern standard este înlocuitorul perfect și durabil al tuburilor cu halogen tradiționale.

  • Lumină instantanee la pornire

   Lumină instantanee la pornire

   Nu este nevoie să aștepți: becurile cu LED de la Philips oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Camera se umple de lumină la simpla acționare a întrerupătorului. Nu există aprindere lentă sau așteptare.

  • Tuburi cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Tuburi cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Cu o durată de viață de până la 15.000 de ore, poți reduce stresul schimbării frecvente a tuburilor luminoase și te poți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

  • Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Tehnologia cu LED economisește până la 80% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Află despre lumină

   Află despre lumină

   Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unități denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED de la Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real și natural al culorilor.

  Vezi toate Specificaţile
  • *Pe baza unei utilizări medii de 3 ore pe zi