Branduri

LED

Spot luminos unic Rivano

LED delicat, odihnitor pentru ochi, Material de înaltă calitate, LED 5061131P0 Caută produse similare
 • Lumină LED confortabilă, plăcută ochilor

  50611/31/P0
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Spot luminos unic Rivano

  50611/31/P0 Caută produse similare

  Spotul Philips RIVANO cu LED nu este proiectat doar pentru a se integra perfect în casa dvs. Va ilumina spațiul cu LED-ul integrat, conceput special pentru confortul ochilor dvs. O experiență cu adevărat blândă pentru ochi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lumină LED confortabilă, plăcută ochilor

 • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

  Concepute pentru confortul ochilor dvs.

  Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

 • Lumină LED integrată

  Acest spot include un LED integrat de înaltă calitate, care oferă un flux luminos optim.

 • Flux luminos ridicat – 430 de lumeni

  Luminați-vă casa cu lumină de înaltă calitate

 • Garanție de 5 ani pentru liniștea dvs.

  Toate spoturile noastre luminoase sunt concepute să dureze. Sunt oferite cu o garanție completă de 5 ani pentru întregul produs, pentru a vă permite să vă bucurați în fiecare zi de un iluminat de calitate de lungă durată.

 • Material durabil, de înaltă calitate

  Acest spot este realizat din materiale durabile, de calitate superioară cu finisaj rafinat. Acest lucru îți oferă un produs solid și durabil, care îți va înfrumuseța și lumina casa timp de mulți ani.

 • Lumina albă caldă vă ajută să creați o atmosferă confortabilă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai înaltă produc lumină rece, mai energizantă.

 • Bucurați-vă de lumină LED de calitate superioară, în timp ce economisiți energie

  Luminile LED economisesc până la 80% din energie în comparație cu iluminatul convențional cu același flux luminos. Economiile încep chiar din momentul în care cumpărați o lampă cu LED sau un bec Philips. Pentru fiecare sursă de lumină înlocuită cu lumină LED veți vedea imediat beneficiile pe factură.

 • Durată de viață a lămpii de până la 20 de ani de utilizare

  Luminile LED durează mai mult, astfel că evitați deranjul implicat de schimbarea frecventă a sursei de lumină. De asemenea, cantitatea de deșeuri este redusă semnificativ și, pe termen lung, faceți economii.

 • Luminozitate instantanee la pornire

  Cu spoturile LED Philips nu este nevoie să așteptați. Acestea oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Lumina lor adevărată, albă și caldă, asemănătoare luminii incandescente, creează imediat o atmosferă intimă și primitoare.

 • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accent

  Oferind iluminat modern, cu un flux luminos familiar în unghi larg (40 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de accent, cât și pentru iluminatul general. Este ideal pentru bucătării, camere de zi și camere de luat masa.

 • Cap de spot reglabil pentru flexibilitate maximă

  Capul de spot reglabil este proiectat să direcționeze lumina acolo unde aveți cea mai mare nevoie.

Vezi toate Specificaţile
 • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.