Sugestii

  LED

  Spot (Putere reglabilă)

  3 W – 35 W, GU10, Alb rece, Reglare a intensității luminoase 8718699775773 Caută produse similare
  • Lumină care scoate în evidență adevăratele culori ale casei dumneavoastră.

   8718699775773
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Spot (Putere reglabilă)

   8718699775773 Caută produse similare

   Scoateți în evidență adevăratele culori ale casei dumneavoastră cu lămpile cu LED-uri Philips CRI90 și inundați încăperea cu lumină naturală. Lămpile cu un indice de redare a culorii (CRI) mai apropiat de 100 sunt comparabile cu lumina naturală, aceasta permițându-vă să vedeți instalațiile și mobila din casa dumneavoastră așa cum ați dorit întotdeauna. Nu vă mulțumiți cu lumini care reprezintă greșit culorile – vedeți-vă casa în culorile reale cu Philips CRI90. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină care scoate în evidență adevăratele culori ale casei dumneavoastră.

  Cu EyeComfort pentru o lumină plăcută ochilor.

  • Perfect pentru iluminatul de evidențiere

   Perfect pentru iluminatul de evidențiere

   Oferind iluminat modern, cu o putere luminoasă familiară cu unghi larg (36 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de accent, cât și pentru iluminatul general. Poate fi folosit pentru instalațiile de iluminat încastrate în tavan sau instalațiile de iluminat pe șină și este ideal pentru utilizare în bucătării, pentru iluminatul insulelor de bucătărie, în camere de zi și camere de luat masa.

  • Lumină albă, rece

   Lumină albă, rece

   Acest bec are o temperatură de culoare de 4000 K, oferind o lumină rece, proaspătă și clară.

  • Intensitate luminoasă reglabilă

   Acest bec poate fi utilizat cu majoritatea variatoarelor pentru a crea ambianța dorită, cu reglare lină până la 10 % din nivelul maxim de lumină. Te rugăm să verifici tabelul de compatibilitate a variatoarelor pentru a te asigura că un anumit variator poate fi utilizat cu acest bec.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.