Sugestii

  LED SceneSwitch

  Spot luminos dublu Bukko

  Trei setări de lumină, Funcționează cu întrerupătorul dumneavoastră., Perfect pentru crearea ambianței, LED delicat, odihnitor pentru ochi 5060230P0 Caută produse similare
  • O lampă. Întrerupătorul. Trei setări de lumină.

   50602/30/P0

   LED SceneSwitch

   Spot luminos dublu Bukko

   50602/30/P0 Caută produse similare

   Uneori simți nevoia de o schimbare în ambianță pentru a corespunde activității tale din acel moment. Cu spoturile cu LED Philips SceneSwitch, poți schimba cu ușurință setarea de iluminare cu întrerupătorul existent pe perete. Nu este necesar un variator sau o instalație suplimentară. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  O lampă. Întrerupătorul. Trei setări de lumină.

  Funcționează cu întrerupătorul existent pentru lumină montat pe perete

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Montare ușoară ClickFix

   Montare ușoară ClickFix

   Instalați spotul luminos cu ușurință și fără ajutor. Datorită ClickFix, nu este nevoie de încă o pereche de mâini. Pur și simplu montați suportul pe plafon, conectați firele, apoi fixați lampa cu o singură mișcare.

  • Schimbă mediul ambiant la o simplă acționare a întrerupătorului existent

   Schimbați ambianța camerei pentru a corespunde activității din acel moment. Cu spoturile cu LED Philips SceneSwitch, puteți schimba cu ușurință setarea de la lumină strălucitoare la o lumină naturală și la o strălucire caldă, confortabilă. Nu este necesar un variator sau o instalație suplimentară. Aveți nevoie doar de întrerupătorul existent.

  • Restabiliți setările spotului la starea implicită din fabrică

   Dacă se folosesc mai multe lumini SceneSwitch și acestea nu mai sunt sincronizate, pur și simplu comutați întrerupătorul (porniți-l și opriți-l din nou în timp de 1 secundă) pentru a aduce setările la starea implicită din fabrică.

  • Regăsiți automat ultima setare de lumină

   Aceste spoturi SceneSwitch au un cip de memorie integrat, care va memora ultima setare de lumină în cazul în care întrerupătorul este oprit timp de peste 6 secunde. Dacă nu comutați adesea între activități, lumina va fi în modul dvs. preferat atunci când o porniți din nou.

  • Flux luminos ridicat – 860 de lumeni

   Luminați-vă casa cu lumină de înaltă calitate

  • Lumină LED integrată

   Acest spot include un LED integrat de înaltă calitate, care oferă un flux luminos optim.

  • Garanție de 5 ani pentru liniștea dvs.

   Toate spoturile noastre luminoase sunt concepute să dureze. Sunt oferite cu o garanție completă de 5 ani pentru întregul produs, pentru a vă permite să vă bucurați în fiecare zi de un iluminat de calitate de lungă durată.

  • Luminozitate instantanee la pornire

   Cu spoturile LED Philips nu este nevoie să așteptați. Acestea oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Lumina lor adevărată, albă și caldă, asemănătoare luminii incandescente, creează imediat o atmosferă intimă și primitoare.

  • Bucurați-vă de lumină LED de calitate superioară, în timp ce economisiți energie

   Luminile LED economisesc până la 80% din energie în comparație cu iluminatul convențional cu același flux luminos. Economiile încep chiar din momentul în care cumpărați o lampă cu LED sau un bec Philips. Pentru fiecare sursă de lumină înlocuită cu lumină LED veți vedea imediat beneficiile pe factură.

  • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accent

   Oferind iluminat modern, cu un flux luminos familiar în unghi larg (40 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de accent, cât și pentru iluminatul general. Este ideal pentru bucătării, camere de zi și camere de luat masa.

  • Cap de spot reglabil pentru flexibilitate maximă

   Capul de spot reglabil este proiectat să direcționeze lumina acolo unde aveți cea mai mare nevoie.

  • Durată de viață a lămpii de până la 25 de ani de utilizare

   Luminile LED durează mai mult, astfel că evitați deranjul implicat de schimbarea frecventă a sursei de lumină. De asemenea, cantitatea de deșeuri este redusă semnificativ și, pe termen lung, faceți economii.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.