Sugestii

  LED reglabil

  Spot luminos dublu Zesta

  Lumină cu reglarea intensității, Perfect pentru crearea ambianței, LED delicat, odihnitor pentru ochi, Material de înaltă calitate 564923116 Caută produse similare
  • Diminuare fină, de la lumină strălucitoare la delicată

   56492/31/16

   LED reglabil

   Spot luminos dublu Zesta

   56492/31/16 Caută produse similare

   Uneori simțiți nevoia de o schimbare în ambianță pentru a corespunde activității din acel moment. Cu spoturile Philips de intensitate reglabilă cu LED, puteți regla cu ușurință intensitatea luminoasă la nivelul dorit - de la strălucire funcțională pentru sarcinile de zi cu zi, la o lumină odihnitoare pentru momentele de relaxare. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Diminuare fină, de la lumină strălucitoare la delicată

  Compatibil cu majoritatea variatoarelor LED

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Reglare uniformă de la strălucire 100% până la lumină blândă 10%

   Schimbați ambianța camerei pentru a corespunde activității din acel moment. Cu ajutorul spoturilor cu LED Philips cu reglarea intensității luminoase, puteți regla cu ușurință luminozitatea lămpii cu o simplă rotire a variatorului. Diminuați uniform de la lumină strălucitoare 100% pentru activități funcționale, până la lumină blândă 10% pentru momentele libere dedicate relaxării.

  • Flux luminos ridicat – 1000 de lumeni

   Luminați-vă casa cu lumină de înaltă calitate

  • Lumină LED integrată

   Acest spot include un LED integrat de înaltă calitate, care oferă un flux luminos optim.

  • Garanție de 5 ani pentru liniștea dvs.

   Toate spoturile noastre luminoase sunt concepute să dureze. Sunt oferite cu o garanție completă de 5 ani pentru întregul produs, pentru a vă permite să vă bucurați în fiecare zi de un iluminat de calitate de lungă durată.

  • Durată de viață a lămpii de până la 30 de ani de utilizare

   Luminile LED durează mai mult, astfel că evitați deranjul implicat de schimbarea frecventă a sursei de lumină. De asemenea, cantitatea de deșeuri este redusă semnificativ și, pe termen lung, faceți economii.

  • Bucurați-vă de lumină LED de calitate superioară, în timp ce economisiți energie

   Luminile LED economisesc până la 80% din energie în comparație cu iluminatul convențional cu același flux luminos. Economiile încep chiar din momentul în care cumpărați o lampă cu LED sau un bec Philips. Pentru fiecare sursă de lumină înlocuită cu lumină LED veți vedea imediat beneficiile pe factură.

  • Luminozitate instantanee la pornire

   Cu spoturile LED Philips nu este nevoie să așteptați. Acestea oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Lumina lor adevărată, albă și caldă, asemănătoare luminii incandescente, creează imediat o atmosferă intimă și primitoare.

  • Lumina albă caldă vă ajută să creați o atmosferă confortabilă

   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai înaltă produc lumină rece, mai energizantă.

  • Fasciculul luminos perfect pentru iluminare de accent

   Oferind iluminat modern, cu un flux luminos familiar în unghi larg (40 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de accent, cât și pentru iluminatul general. Este ideal pentru bucătării, camere de zi și camere de luat masa.

  • Cap de spot reglabil pentru flexibilitate maximă

   Capul de spot reglabil este proiectat să direcționeze lumina acolo unde aveți cea mai mare nevoie.

  • Material durabil, de înaltă calitate

   Acest spot este realizat din materiale durabile, de calitate superioară cu finisaj rafinat. Acest lucru îți oferă un produs solid și durabil, care îți va înfrumuseța și lumina casa timp de mulți ani.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.