Sugestii

  LED

  Lumânare

  2, 3 W (14 W), E14, Flacără, Fără intensitate variabilă 8718696767450 Caută produse similare
  • Proiectate pentru a fi văzute

   8718696767450
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Lumânare

   8718696767450 Caută produse similare

   Vă facem cunoștință cu familia de lămpi cu LED Philips Vintage, o colecție care amintește de becurile cu incandescență familiare. Acestea ies în evidență atunci când sunt folosite ca element central, adăugând o notă de nostalgie interioarelor dvs. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Proiectate pentru a fi văzute

  Arată bine atât oprite, cât și pornite

  • Lumină extrem de caldă

   Lumină extrem de caldă

   Acest bec are o temperatură de culoare de 2000 K, oferind atmosferei un plus de liniște și intimitate. Ideal pentru designul de iluminat al locuinței.

  • Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Cu o durată de viață de până la 15.000 de ore, poți reduce stresul schimbării frecvente a becurilor și te poți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

  • Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Tehnologia cu LED economisește până la 80% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Stil vintage, tehnologie modernă cu LED-uri

   Becurile LED Classic se bazează pe tehnologia economică cu LED-uri standard. Acum te poți bucura de un bec în stil retro, cu tehnologie de ultimă oră combinată cu design vintage.

  • Formă și dimensiuni similare cu cele ale becurilor standard cu incandescență

   Cu designul său minunat și forma familiară, acest bec economic cu LED este înlocuitorul durabil perfect pentru becurile cu incandescență tradiționale.

  • Cablu

   Becurile Philips pot fi folosite în combinație cu unul dintre cablurile Philips pentru a completa iluminatul interior și pentru a conferi un aspect industrial spațiului de locuit.

  • Gama Vintage

   Colecția Philips Vintage este disponibilă într-o gamă largă de forme de dimensiuni mari, lumânări și alți factori de formă familiari, pentru a asigura o potrivire perfectă cu spațiul dvs.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.