Sugestii

  LED

  Lumânare (intensitate reglabilă)

  4, 5 W – 40 W, E27, Lumină caldă, Reglare a intensității luminoase 8718699770808 Caută produse similare
  • Un bec fără egal

   8718699770808
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Lumânare (intensitate reglabilă)

   8718699770808 Caută produse similare

   Becurile cu LED-uri Philips asigură o lumină frumoasă albă, caldă, o durată de viață excepțional de lungă și economii semnificative și imediate de energie. Cu un design pur și elegant, acest bec reprezintă înlocuitorul perfect pentru becurile tradiționale mate. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Un bec fără egal

  Creează atmosfera dorită cu LED-uri reglabile

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Perfect pentru instalațiile decorative

   Perfect pentru instalațiile decorative

   Lustre cu LED de la Philips pentru iluminat contemporan, destinate instalațiilor decorative, precum candelabre, ventilatoare de plafon, benzi de toaletă și stâlpi de iluminat.

  • LED clasic, cu sticlă

   Aspectul pe care îl adorați, performanța la care vă așteptați. Design clasic, cu sticlă mată, ce reproduce lumina blândă și reconfortantă a becurilor tradiționale, pentru o integrare perfectă cu casa dvs.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.