Sugestii
  • Lumină strălucitoare cu LED, de o calitate excelentă

   8719514435674
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Bec

   8719514435674 Caută produse similare

   Becurile Philips cu lumină LED asigură o lumină albă frumoasă și caldă, o durată de viață excepțional de lungă și economisirea semnificativă și imediată a energiei. Cu un design pur și elegant, acest bec reprezintă înlocuitorul perfect pentru becurile incandescente transparente. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină strălucitoare cu LED, de o calitate excelentă

  Creați o atmosferă caldă și primitoare

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • LED clasic, cu sticlă

   Aspectul pe care îl adorați, performanța la care vă așteptați. Design clasic, cu sticlă transparentă, ce reproduce lumina frumoasă și strălucitoare a becurilor tradiționale, pentru o integrare perfectă cu casa dvs.

  • Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Tehnologia cu LED economisește până la 90% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Bec cu durată mare de viață – De până la 50 ani

   Cu o durată de viață de până la 50.000 ore, puteți reduce stresul schimbării frecvente a becurilor și vă puteți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 50 ani.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.