Sugestii
  • Becurile transparente cu LED, de tip lumânare, adaugă strălucire locuinței dvs.

   8719514343788
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Bec

   8719514343788 Caută produse similare

   Becurile Philips cu lumină LED asigură o lumină albă frumoasă și caldă, o durată de viață excepțional de lungă și economisirea semnificativă și imediată a energiei. Cu un design pur și elegant, acest bec reprezintă înlocuitorul perfect pentru becurile incandescente transparente. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Becurile transparente cu LED, de tip lumânare, adaugă strălucire locuinței dvs.

  Creați o atmosferă caldă și primitoare

  • LED clasic, cu sticlă

   Aspectul pe care îl adorați, performanța la care vă așteptați. Design clasic, cu sticlă transparentă, ce reproduce lumina frumoasă și strălucitoare a becurilor tradiționale, pentru o integrare perfectă cu casa dvs.

  • Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Tehnologia cu LED economisește până la 90% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Bec cu durată mare de viață – De până la 45 ani

   Cu o durată de viață de până la 45.000 ore, puteți reduce stresul schimbării frecvente a becurilor și vă puteți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 45 ani.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.