Sugestii

  LED

  Bec

  17 W – 150 W, E27, Alb cald 8718699657826 Caută produse similare
  • Un bec fără egal

   8718699657826

   LED

   Bec

   8718699657826 Caută produse similare

   Forme familiare pe care le cunoașteți și le adorați. Acestea vă oferă aspectul clasic al lămpilor incandescente, consumând, în același timp, cu 80% mai puțină energie. Unghiul larg al fasciculului luminos permite o distribuție perfectă, de jur împrejur. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Un bec fără egal

  Lumină strălucitoare pentru o atmosferă caldă și primitoare

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Formă și dimensiuni similare cu becurile cu halogen standard

   Formă și dimensiuni similare cu becurile cu halogen standard

   Cu un design cu formă deosebită și dimensiuni familiare, acest bec cu LED standard oferă iluminat modern și economii de energie. Este înlocuitorul perfect și durabil al becurilor cu halogen standard tradiționale.

  • Perfect pentru iluminatul general al încăperii

   Perfect pentru iluminatul general al încăperii

   Iluminat modern, de jur împrejur, cu becuri standard cu LED de la Philips, perfect pentru iluminatul general al încăperii.

  • Stil vintage, tehnologie modernă cu LED-uri

   Becurile LED Classic se bazează pe tehnologia economică cu LED-uri standard. Acum te poți bucura de un bec în stil retro, cu tehnologie de ultimă oră combinată cu design vintage.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.