Branduri

  LED

  Bec

  5 - 2, 5 - 1 W (40 - 18 - 9 W), E14, Cald/Foarte cald/Extrem de cald, Fără intensitate variabilă 8718696809754 Caută produse similare
  • O lampă. Întrerupătorul. Trei setări de lumină.

   8718696809754

   LED

   Bec

   8718696809754 Caută produse similare

   Schimbați ambianța camerei pentru a corespunde activității din acel moment. Cu lampa SceneSwitch cu LED de la Philips, puteți schimba cu ușurință setarea de la lumină intensă la o lumină naturală și la o strălucire caldă, confortabilă. Aveți nevoie doar de întrerupătorul existent. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  O lampă. Întrerupătorul. Trei setări de lumină.

  Fără variator necesar

  • Nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară

   Nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară

   Asigură o varietate de scenarii de lumină extraordinare, gata de a fi folosite, pentru a corespunde nevoilor și stărilor dvs. de spirit diferite. Inteligența se află în becul propriu-zis, deci nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară. Este suficient să înlocuiți becul cu acest bec SceneSwitch și puteți comuta între diferite scenarii, la o acționare a întrerupătorului de perete existent. Cel mai mic nivel de investiții și de efort necesar pentru a vă bucura de cel mai ridicat nivel de confort. Acum puteți schimba cu ușurință ambianța, pentru a corespunde activității dvs. și stării de spirit din acel moment.

  • Lampa îți poate memora ultima setare

   Lampa îți poate memora ultima setare

   Această lampă SceneSwitch are un cip de memorie integrat, care va memora ultima setare de lumină, în cazul în care întrerupătorul este oprit timp de mai mult de 6 secunde. Dacă nu comutați adesea între activități, lumina va fi în modul dvs. preferat atunci când o porniți din nou.

  • Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Tehnologia cu LED economisește până la 80% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Trei setări de lumină de la 2700 K la 2500 K la 2200 K

   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, intimă, în timp ce cele cu o valoare Kelvin mai ridicată produc o lumină mai energizantă. Aceste noi becuri SceneSwitch vă permit să comutați de la iluminatul funcțional la lumina naturală și la o lumină intimă, caldă, cu intensitate reglată. Nivelurile de lumină se pot modifica de la 100 % la 40 % la 10 %. Acum vă puteți personaliza camera pentru o varietate de activități sau o puteți adapta pentru a corespunde stării dvs. de spirit.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.