Sugestii

  LED

  Bec

  8 W (60 W), E27, Lumină albă rece/albă caldă 8718696598375 Caută produse similare
  • Un bec. Comutatorul dvs. Două setări de culoare.

   8718696598375
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Bec

   8718696598375 Caută produse similare

   Schimbă ambianța camerei tale pentru a corespunde activității din acel moment. Cu becul cu LED Philips SceneSwitch, poți schimba cu ușurință setarea de la lumină albă caldă la o lumină rece și energizantă. Tot ce ai nevoie este întrerupătorul existent. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Un bec. Comutatorul dvs. Două setări de culoare.

  Fără variator necesar

  • Nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară

   Nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară

   Asigură o varietate de scenarii de lumină extraordinare, gata de a fi folosite, pentru a corespunde nevoilor și stărilor dvs. de spirit diferite. Inteligența se află în becul propriu-zis, deci nu este necesar niciun variator și nicio instalație suplimentară. Este suficient să înlocuiți becul cu acest bec SceneSwitch și puteți comuta între diferite scenarii, la o acționare a întrerupătorului de perete existent. Cel mai mic nivel de investiții și de efort necesar pentru a vă bucura de cel mai ridicat nivel de confort. Acum puteți schimba cu ușurință ambianța, pentru a corespunde activității dvs. și stării de spirit din acel moment.

  • Restabilește setările lămpii la starea implicită din fabrică

   Restabilește setările lămpii la starea implicită din fabrică

   Dacă se folosesc mai multe lămpi și acestea nu mai sunt sincronizate, pur și simplu comută întrerupătorul (pornește-l și oprește-l din nou în timp de 1 secundă) pentru a aduce setările lămpii la starea implicită din fabrică.

  • Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Cu o durată de viață de până la 15.000 de ore, poți reduce stresul schimbării frecvente a becurilor și te poți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

  • Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Tehnologia cu LED economisește până la 80% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Află despre lumină

   Află despre lumină

   Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unități denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED de la Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real și natural al culorilor.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Culorile luminii se schimbă la acționarea întrerupătorului de perete

   Acționați întrerupătorul pentru a schimba ambianța de la o lumină similară luminii naturale la o lumină caldă, mai intimă, care vă ajută să vă relaxați și să vă bucurați de moment. Acum puteți personaliza cu ușurință camera pentru o varietate de activități sau o puteți adapta pentru a corespunde stării dvs.

  Vezi toate Specificaţile