Sugestii

  LED

  Bec (putere reglabilă)

  7, 2 W – 50 W, E27, Flacără, Reglare a intensității luminoase 8718699788766 Caută produse similare
  • Un bec fără egal

   8718699788766

   LED

   Bec (putere reglabilă)

   8718699788766 Caută produse similare

   Becurile cu LED-uri Philips asigură o lumină frumoasă albă, caldă, o durată de viață excepțional de lungă și economii semnificative și imediate de energie. Cu un design pur și elegant, acest bec reprezintă înlocuitorul perfect pentru becurile tradiționale mate. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Un bec fără egal

  Becurile decorative îmbunătățesc atmosfera de acasă

  • Arată bine atât pornită, cât și oprită

   Arată bine atât pornită, cât și oprită

   „Această frumoasă lampă cu filament vizibil adaugă eleganță și nostalgie oricărei camere. Arată bine atât pornită, cât și oprită”.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Reglare până la o strălucire caldă

   Datorită acestui bec cu intensitate reglabilă, poți modifica intensitatea de la o lumină caldă de 2200 K la o lumină de 2700 K. Cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.