Branduri

  LED

  Bec (putere reglabilă)

  6, 5 W (40 W), E27, Alb rece, Reglare a intensității luminoase 8718696815069 Caută produse similare
  • Proiectate pentru a fi văzute

   8718696815069

   LED

   Bec (putere reglabilă)

   8718696815069 Caută produse similare

   Elegantă și îndrăzneață, colecția Philips LED Modern Deco (cu filament gigant) oferă o experiență de iluminat curat și minimalist, care accentuează interiorul locuinței. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Proiectate pentru a fi văzute

  Arată bine atât oprite, cât și pornite

  • Lumină albă, rece

   Lumină albă, rece

   Acest bec are o temperatură de culoare de 4000 K, oferind o lumină rece, proaspătă și clară.

  • Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Cu o durată de viață de până la 15.000 de ore, poți reduce stresul schimbării frecvente a becurilor și te poți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

  • Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Avantajos pentru portofel și pentru planetă

   Tehnologia cu LED economisește până la 80% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Formă și dimensiuni similare cu cele ale becurilor standard cu incandescență

   Cu designul său minunat și forma familiară, acest bec economic cu LED este înlocuitorul durabil perfect pentru becurile cu incandescență tradiționale.

  • Cablu

   Becurile Philips pot fi folosite în combinație cu unul dintre cablurile Philips pentru a completa iluminatul interior și pentru a conferi un aspect industrial spațiului de locuit.

  • Stil vintage, tehnologie modernă cu LED-uri

   Becurile LED Classic se bazează pe tehnologia economică cu LED-uri standard. Acum te poți bucura de un bec în stil retro, cu tehnologie de ultimă oră combinată cu design vintage.

  • Gamă Modern

   Colecția Philips Modern este disponibilă într-o gamă largă de forme de dimensiuni mari, lumânări și alți factori de formă familiari, pentru a asigura o potrivire perfectă cu spațiul dvs.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.