Branduri

  LED

  Bec (putere reglabilă)

  8, 5 W (60 W), E27, Lumină caldă, Reglare a intensității luminoase 8718696810712 Caută produse similare
  • Lumina potrivită creează momentul

   8718696810712

   LED

   Bec (putere reglabilă)

   8718696810712 Caută produse similare

   Lămpile cu LED WarmGlow de la Philips oferă o experiență nouă pentru LED-urile cu intensitate reglabilă, permițând reducerea nivelurilor de lumină la tonurile calde ale lămpilor tradiționale. Puteți schimba ambianța de la iluminatul funcțional la o atmosferă caldă și primitoare. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumina potrivită creează momentul

  Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

  • Reglare până la o strălucire caldă

   Reglare până la o strălucire caldă

   Cu acest bec cu putere variabilă, puteți regla intensitatea de la o lumină caldă de 2700 K la o lumină de 2200 K. Cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.

  • Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Cu o durată de viață de până la 15.000 de ore, poți reduce stresul schimbării frecvente a becurilor și te poți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

  • Redare superioară a culorii (IRC 80) pentru culori vii

   Redare superioară a culorii (IRC <gt/> 80) pentru culori vii

   Indicele de redare a culorilor (IRC) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice IRC de 100 și este utilizată drept standard în comparație cu orice altă sursă de lumină. Indicele IRC al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist și natural.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Adevărata lumină albă caldă, asemănătoare luminii incandescente

   Acest bec are o temperatură de culoare de 2700 K, oferind o atmosferă caldă și liniștitoare, perfectă pentru relaxare. Ideal pentru iluminatul locuinței.

  • Formă și dimensiuni similare cu cele ale becurilor standard cu incandescență

   Cu designul său minunat și forma familiară, acest bec economic cu LED este înlocuitorul durabil perfect pentru becurile cu incandescență tradiționale.

  • Stil vintage, tehnologie modernă cu LED-uri

   Becurile LED Classic se bazează pe tehnologia economică cu LED-uri standard. Acum te poți bucura de un bec în stil retro, cu tehnologie de ultimă oră combinată cu design vintage.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.