Sugestii
  • Lumina potrivită pentru momentele potrivite

   61086/31/P5

   Lampă de plafon

   61086/31/P5 Caută produse similare

   Creați ambianțele dorite cu ajutorul luminii care vă știe nevoile. Lampa de plafon Haraz cu LED, echipată cu scenarii de lumină presetate și cu telecomandă, vă oferă libertatea de a regla luminozitatea și temperatura de culoare în orice mod doriți. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumina potrivită pentru momentele potrivite

  • LED încorporat, ca parte a sistemului

   LED încorporat, ca parte a sistemului

   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. Datorită sursei de lumină cu LED integrat, nu va mai trebui să vă faceți griji în legătură cu întreținerea sau înlocuirea lămpii, în timp ce beneficiați de o ambianță luminoasă perfectă în locuința dvs.

  • Reducere a consumului de energie cu 80%

   Reducere a consumului de energie cu 80%

   Reducere a consumului de energie cu până la 80% în comparație cu sursele de lumină standard cu incandescență.

  • Reglabil 2700-6500 K

   Reglabil 2700-6500 K

   Această lampă este reglabilă. O puteți regla la culoarea preferată de lumină; de la alb cald (2700 K), până la lumină naturală rece (6500 K).

  • Durată de viață îndelungată de până la 15 de ani

   Durată de viață îndelungată de până la 15 de ani

   O sursă de lumină în care poți avea încredere. LED-urile integrate, utilizate în acest corp de iluminat Philips vor dura până la 15,000 de ore (care echivalează cu 15 de ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13,000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândești că nu va trebui să te preocupe întreținerea sau de înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianța perfectă în locuința ta.

  • Distribuție uniformă a luminii

   Distribuție uniformă a luminii
  • Reglați cu ușurință nivelul de lumină cu ajutorul telecomenzii furnizate

   Reglați intensitatea luminoasă cu o telecomandă (inclusă). Este ideală pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxați cu familia și cu prietenii în camera de zi.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.