Branduri

Lampă de plafon

MAUVE 40K LED CEILING SQ, 17 W, alb, LED 3111031P3 Caută produse similare
 • Decorați-vă casa cu lumină

  31110/31/P3

  Lampă de plafon

  31110/31/P3 Caută produse similare

  Forma delicată și simplă a acestei lămpi de perete și plafon Philips myLiving MAUVE cu LED este subtilă și discretă, potrivindu-se cu fiecare cameră, pentru a crea lumină albă caldă din abundență. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decorați-vă casa cu lumină

 • Lumină LED de înaltă calitate

  Lumină LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

 • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

 • Adecvat pentru montarea pe perete și pe tavan

  Adecvat pentru montarea pe perete și pe tavan

  Poți instala această lampă atât pe perete cât și pe tavan, exact așa cum dorești.

 • Creați o atmosferă modernă și primitoare

  Această lampă este concepută pe baza celor mai recente gusturi, tendințe și stiluri de viață, pentru a se potrivi fără efort în decorul dvs. și pentru a defini ambianța localizată pe care v-ați dorit-o întotdeauna.

 • Perfectă pentru relaxare și socializare

  Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa și unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi și pentru dormitor trebuie să fie flexibilă și ușor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziționarea atentă a diferitelor surse de lumină și jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spațiu și oferă camerei o senzație călduroasă și primitoare.

Vezi toate Specificaţile