Branduri

Suggestions
  • Iluminat de încredere pentru birou

   72007/92/16

   Lampă de masă

   72007/92/16 Caută produse similare

   Proiectată să țină cont de estetică, lampa de birou Lever aurie, cu LED, de la Philips, cu 4 trepte de reglare a intensității luminoase, dispune de un braț aerodinamic din aluminiu cu un abajur rotativ care vă permite să orientați lumina acolo unde aveți cea mai mare nevoie. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Iluminat de încredere pentru birou

  • Reducere a consumului de energie cu 80%, în comparație cu sursele de lumină tradiționale

   Reducere a consumului de energie cu 80%, în comparație cu sursele de lumină tradiționale

   Economisește până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine și economisește bani, an după an. Așadar, redu factura la lumină și începe să economisești acum.

  • LED încorporat, ca parte a sistemului

   LED încorporat, ca parte a sistemului

   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. Datorită sursei de lumină cu LED integrat, nu va mai trebui să vă faceți griji în legătură cu întreținerea sau înlocuirea lămpii, în timp ce beneficiați de o ambianță luminoasă perfectă în locuința dvs.

  • Lumină albă strălucitoare rece

   Lumină albă strălucitoare rece

   Sursă LED de mare putere

  • Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

   Intensitate luminoasă reglabilă cu ajutorul variatorului

   Reglați intensitatea luminoasă a corpurilor de iluminat Philips LED cu ajutorul unui întrerupător cu variator (nu este inclus). Acesta face lumina ideală pentru crearea unui ambient potrivit pentru orice ocazie, fie că este o cină în doi sau că vă relaxați cu familia și cu prietenii în camera de zi. Philips a testat un număr de variatoare de perete, care s-au dovedit a fi compatibile cu luminile noastre cu LED. În secțiunea de descărcări și asistență, găsiți disponibilă o listă de variatoare compatibile.

  Vezi toate Specificaţile