Branduri

 • Iluminat de birou îmbunătățit, deoarece confortul contează

  71666/31/16

  Lampă de masă

  71666/31/16 Caută produse similare

  Oferiți camerei dvs. de lucru o tentă modernă cu lampa de birou Caliper albă, cu LED, de la Philips. Confecționată din aluminiu și materiale sintetice, aceasta dispune de un braț de răsucire 3D din aluminiu și de un variator culisant pentru reglarea luminozității la nivelul dorit. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Iluminat de birou îmbunătățit, deoarece confortul contează

 • Port USB integrat

  Port USB integrat

  Lampa de birou multifuncțională de la Philips este echipată cu porturi USB integrate pentru a-ți permite să încarci smartphone-urile și alte dispozitive, pentru un plus de confort.

 • Lumină direcțională flexibilă

  Lumină direcțională flexibilă

  Corpul de iluminat îți permite să schimbi direcția luminii în funcție de nevoile tale.

 • Eficient energetic și mai durabil

  Becurile economice de la Philips ajută la conservarea energiei și la reducerea facturilor de energie electrică, în timp ce îți permit să contribui la protejarea mediului.

 • Tehnologie LED

  Produsele LED asigură emisii minime de căldură, pentru a-ți permite să îl manevrezi în siguranță, fiind rece la atingere.

 • Variator glisant pentru reglarea luminozității pe 5 niveluri

  Variatorul glisant intuitiv pentru reglarea luminozității, pe 5 niveluri, îți oferă un nivel superior de control pentru a crea ambianța luminoasă de care ai nevoie.

 • Tehnologie a lentilei în formă de fagure

  Lumina este propagată printr-o serie de mai multe micro-lentile în formă de fagure, pentru a crea un flux luminos uniform care reduce efectul de orbire indirectă și asigură o lumină confortabilă.

Vezi toate Specificaţile