Branduri

InStyle Lampă de masă

SIGER, alb, LED 432805616 Caută produse similare
 • Decorați-vă casa cu lumină

  43280/56/16
  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/432805616/432805616_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de masă

  43280/56/16 Caută produse similare

  Lampa de masă Philips InStyle Siger din sticlă de opal de culoare albă are un design geometric modern, care este totodată o sursă de iluminat și un obiect cu un design atrăgător. LED-urile de mare putere produc o lumină albă caldă abundentă, iar firul lămpii este prevăzut cu un comutator de alimentare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decorați-vă casa cu lumină

 • Lumină LED de înaltă calitate

  Lumină LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

 • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

 • Comutator pornit/oprit pe cablu

  Comutator pornit/oprit pe cablu

  Cu butonul integrat discret pe cablu, puteți să aprindeți sau să stingeți lampa cu ușurință.

 • Creați o atmosferă modernă și primitoare

  Creați o atmosferă modernă și primitoare

  Această lampă este concepută pe baza celor mai recente gusturi, tendințe și stiluri de viață pentru a se potrivi fără efort în decorul dvs. și pentru a defini ambianța localizată pe care v-ați dorit-o întotdeauna.

 • Perfect pentru relaxare și socializare

  Perfect pentru relaxare și socializare

  Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa și unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi și pentru dormitor trebuie să fie flexibilă și ușor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziționarea atentă a diferitelor surse de lumină și jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spațiu și oferă camerei o senzație călduroasă și primitoare.

Vezi toate Specificaţile

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.