Sugestii

  Funcțional

  Spot încastrat

  DL251 DIAMOND CUT, Alb 8718699778033 Caută produse similare
  • Lumină și stil de nivel superior

   8718699778033

   Funcțional

   Spot încastrat

   8718699778033 Caută produse similare

   Atractiv indiferent dacă este aprins sau stins, acest corp de iluminat cu LED orientat în jos de la Philips se potrivește perfect cu interiorul locuinței dvs., oferind lumină odihnitoare pentru ochi. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină și stil de nivel superior

  Cu EyeComfort, pentru o lumină plăcută ochilor.

  • Formă expresivă și elegantă

   Designul armonios și modern oferă eleganță și sofisticare încăperilor dvs.

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Durată de viață îndelungată de până la 15.000 de ore

   Tehnologia cu LED Philips prelungește durata de viață a produsului până la 15.000 de ore.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.