Sugestii

  Funcțional

  Lampă de plafon

  Cinnabar, Alb 8718696125809 Caută produse similare
  • Lumină LED confortabilă, plăcută ochilor

   8718696125809

   Funcțional

   Lampă de plafon

   8718696125809 Caută produse similare

   Corpurile de iluminat cu LED de la Philips oferă o lumină concepută pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină LED confortabilă, plăcută ochilor

  Cu EyeComfort, pentru o lumină plăcută ochilor

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Durată de viață îndelungată de până la 15.000 de ore

   Tehnologia cu LED Philips prelungește durata de viață a produsului până la 15.000 de ore.

  • Ușor de curățat

   Materialele netede și ușor de curățat permit locuinței dvs. să fie atractivă întotdeauna, de la podea până la plafon.

  • Instalare simplă

   Gata cu problemele de instalare. Nu trebuie decât să îl fixați sau să îl agățați în siguranță pe perete sau de tavan și să îl conectați la priză, iar corpul de iluminat este pregătit să lumineze.

  • Această lampă de plafon este dotată cu tehnologie cu sisteme optice întrețesute, redistribuind inteligent lumina pentru a îmbunătăți experiența de iluminare generală. Lentila acestei instalații de iluminat are o micro-structură piramidală care difuzează și distribuie uniform lumina, pentru a nu solicita ochii.

   Această lampă de plafon este dotată cu tehnologie cu sisteme optice întrețesute, redistribuind inteligent lumina pentru a îmbunătăți experiența de iluminare generală. Lentila acestei instalații de iluminat are o micro-structură piramidală care difuzează și distribuie uniform lumina, pentru a nu solicita ochii.

  Vezi toate Specificaţile