Branduri

Suggestions

  Economie

  Bec economic în spirală

  20 W (91 W), E27, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8718291680086 Caută produse similare
  • Cheltuiți puțin, economisiți mult

   8718291680086
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   Economie

   Bec economic în spirală

   8718291680086 Caută produse similare

   Acest bec Philips Economy reprezintă alegerea optimă în ceea ce privește raportul „preț-calitate” dacă aveți nevoie de un bec economic de bază într-un design compact. Cu o durată de viață de până la 6 ani, acest bec compact va economisi 80% din energie și bani. Vezi toate beneficiile

   Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 18,38 LEI

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Cheltuiți puțin, economisiți mult

  Calitate Philips la un preț corect

  • Economie de energie de până la 80%

   Economie de energie de până la 80%

   Acest bec utilizează cu până la 80% mai puțină energie decât sursele de lumină obișnuite, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie electrică și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Durată lungă de viață de până la 6 ani

   Durată lungă de viață de până la 6 ani

   Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Datorită duratei de viață de până la 6 ani, nu vă veți mai face griji și nu veți mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie electrică ani la rând.

  Vezi toate Specificaţile
  • Spargerea unui bec este extrem de puțin probabil să aibă un impact asupra sănătății. Dacă un bec se sparge, aerisiți camera timp de 30 de minute și îndepărtați bucățile, preferabil cu mănuși. Puneți-le într-o pungă de plastic închisă și duceți-le la unitățile locale de colectare a deșeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiți aspiratorul.
  • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deșeuri speciale și oferite unităților locale de colectare a deșeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.