Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  LED-Lighting-for-the-home

  Iluminatul cu LED pentru acasă

   

  Descoperă strălucirea şi căldura luminii naturale a soarelui în locuinţa ta şi lăsa-te captivat de universul iluminatului Philips LED. Pentru a beneficia de produse, sfaturi, idei şi îndrumări, există o lume a inovaţiilor LED la îndemâna ta. Iluminatul ambiental în armonie cu dispoziţia ta sau un iluminat de accent bine plasat poate aduce o strălucire caldă, naturală în locuinţa ta în timp ce iluminatul de exterior bine plasat pot oferi o nouă dimensiune designului grădinii tale. Valorifică puterea contrastului şi exploreaza modul în care iluminatul poate adăuga o notă estetică puternică spaţiilor  interioare şi exterioare ale casei. Solutiile de iluminat Philips LED puternice, calde şi economice conduc o revoluţie în domeniul iluminării contemporane pentru locuinţe.

  Professional-Lighting

  Iluminatul Profesional

   

  Contureză-ți lumea cu lumină. Tehnologia LED te poate ajuta să lucrezi mai inteligent, să te simţiţi mai bine şi să realizezi mai multe pentru clienţii tăi. Crează medii de lucru primitoare şi productive cu soluțiile de iluminat cu LED flexibile. Evidentiază calitatea produselor din magazinele de retail cu spoturi cu LED albe, transparente. Inspiră oamenii de la distanţă, instalând proiectoare cu LED în zonele exterioare. Posibilităţile sunt nesfârşite.

  Angajamentul nostru faţă de îmbunătăţirea vieţilor oamenilor prin lumină ne-a ajutat să creăm soluţii inovatoare care economisesc energie, îmbunătăţesc starea de bine şi iti aduc viziunile la viaţă. Ne place să ne împărtăşim expertiza, aşadar explorează site-ul pentru a afla cum vă poate îmbunătăţi viaţa iluminatul cu LED.

  Automotive-Lighting

  Iluminatul Auto

   

  Lumina îmbunătăţeşte confortul şi siguranţa la drum. Inovaţia LED înseamnă că lămpile vehiculului tău sunt mai intense, fără a crea reflexii periculoase. Farurile cu Xenon străpung întunericul, permiţând şoferilor să vadă mai departe pe timp de noapte. Luminile de zi şi becurile auto pentru iluminat interior creează o ambianţă plăcută şi curată care îmbunătăţeşte confortul fără a distrage şoferii.

  Lucrăm cu furnizori din întreaga lume pentru a dezvolta becuri auto care aduc stil şi siguranţă pe străzi. Economisind energie, reducând întreţinerea şi îmbunătăţind vederea ajutăm furnizorii şi şoferii să meargă mai departe. Citeşte în continuare pentru a profita de eficienţa becurilor auto Philips.

  Descoperă Lumileds

  Lumină clară, de accent. Durată mare de viaţă. Culori vibrante care adaugă noi dimensiuni proiectelor tale de iluminat. Beneficiile furnizate de soluțiile de iluminat cu LED de ultimă generaţie iţi oferă numeroase oportunităţi de a iţi îmbunătăţi produsele şi a iţi încânta clienţii. Lumileds iţi poate economisi şi bani, deoarece unităţile noastre eficiente energetic te ajută să reduci complexitatea proiectelor, reducând costul asamblării. Lucrăm cu clienţi producători de echipamente originale din întreaga lume pentru a dezvolta lămpi LED care fac faţă celor mai solicitante aplicaţii. Pentru că beneficiem un nivel înalt de expertiză, vei găsi pe site-ul nostru tot ce trebuie să ştii despre iluminatul cu LED.