Branduri

Philips LED

Alegeți lumina plăcută ochilor

De ce îngrijirea ochilor contează

 

Este timpul să luăm în serios îngrijirea ochilor. Ecranele cu lumină artificială sunt prezente în viața noastră. Mulți dintre noi petrec mai mult de șase ore pe zi în fața unui ecran. Efectul secundar cel mai des întâlnit este oboseala la nivelul ochilor.

 

Potrivit unui studiu global de cercetare*, oamenii consideră că becurile cu LED de la Philips sunt mult mai confortabile pentru ochi. Mulți părinți evaluează vederea copiilor ca fiind mai importantă decât performanțele școlare, nivelul de stres și condiția fizică. În multe țări, peste 50% din oameni consideră că îngrijirea ochilor reprezintă una dintre cele mai importante priorități.

De ce Philips LED

Confort vizual – Lumină confortabilă de la liderul mondial în domeniul iluminatului

Lumină confortabilă de la liderul mondial în domeniul iluminatului

 

Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Cu LED-urile Philips, vă puteți asigura că toate încăperile sunt luminate pentru o îngrijire optimă a ochilor. LED-urile noastre creează o lumină care nu vă deranjează ochii. Acestea sunt așteptările pe care le puteți avea de la o marcă de încredere.

Confort vizual – Fără pâlpâire

Fără pâlpâire**

 

Oamenii noștri de știință inovează permanent pentru a dezvolta LED-uri de cea mai înaltă calitate. Aceștia au dezvoltat un „criteriu de confort” strict. Acesta sigură faptul că fiecare lumină cu LED respectă standardele de iluminat testate de noi, stabilite a fi cele mai adecvate pentru ochii dvs.

Aveți grijă de ochii dvs.

 

Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. LED-urile Philips sunt ideale pentru îngrijirea ochilor dvs. Alegeți varianta cea mai potrivită pentru dvs., pentru familie și pentru locuința dvs.

Confort vizual – Aveți grijă de ochii dvs.

Selectati becul potrivit

 

Becurile LED de la Philips sunt disponibile într-o gamă largă de forme și dimensiuni. Așa că este ușor să faceți trecerea la LED. Veți economisi energie, dar, mai mult decât atât, puteți alege o lumină confortabilă care să nu vă deranjeze ochii.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
*  Acest studiu a fost realizat de OneVoice Connect Research în luna iulie 2017. Au fost chestionați peste 8000 de adulți din 11 piețe. (Polonia, Republica Cehă, Suedia, China, Germania, Spania, Franța, Indonezia, Thailanda, SUA, Turcia)
** Pâlpâirea nu este vizibilă deoarece PstLM ≤ 0,5

Îmbunătățiți confortul vizual

Sfaturi pentru dvs. și pentru familia dvs.

Petreceți mai mult timp în aer liber
Lumina naturală s-a dovedit a fi benefică atunci când vine vorba de îmbunătățirea confortului vizual. Petreceți mai mult timp în aer liber și încurajați-vă copiii să facă la fel. 
Citiți sau studiați confortabil
Nu există pâlpâire** cu LED-urile Philips. Vă puteți concentra asupra lecturii sau a studiului fără riscul posibil de oboseală la nivelul ochilor.
Reduceți timpul petrecut în fața ecranului
Telefoane mobile, computere, tablete și televizor. Viețile a prea mulți dintre noi sunt dominate de ecrane și de lumina lor artificială. În cazul în care copiii dvs. petrec prea mult timp în fața ecranelor, învățați-i să-și odihnească ochii prin închiderea regulată a acestora timp de 30 de secunde.
Practicați yoga pentru ochi
Există câteva exerciții simple de yoga pentru ochi, care ajută la reducerea oboselii la nivelul ochilor și îmbunătățesc confortul vizual. Le puteți face acasă.