Branduri

Fă-l pe copilul tău
să să doramă
toată noaptea

Copilul tău se trezeşte prea devreme?
SleepTime Mickey rezolvă problemele sale cu somnul

 

Eşti părinte tânăr? Atunci probabil că urmăreşti cu stăruinţă un obiectiv clar: să-ţi faci copilul să doarmă toată noaptea. Din păcate, 46% dintre copiii mici se confruntă cu probleme de somn şi decid să se strecoare din pat prea devreme. Philips este la curent cu faptul că pot dificile când ţi-e lumea mai dragă. Din acest motiv am creat SleepTime Mickey: un ajutor inteligent pentru somn pentru copilul tău, care îl va ajuta să meargă la culcare fără bătăi de cap.

get-inspired-sleep-thumb-01

Probleme cu somnul la copii


Există numeroase lucruri care îl pot face pe copilul tău să se trezească devreme din când în când. Poate copilul tău este bolnav, se confruntă cu probleme de creştere, fiind în continuare într-o etapă de obişnuire cu dormitul într-un pat „de copil mare”, … Cu toate acestea, în cazul în care copilul tău se trezeşte în mod regulat prea devreme, atunci este posibil să aibă nevoie de ajutor pentru a înţelege noţiunea de timp.

Noţiunea de timp pentru copii


„O să mergem mâine”, „După ce dormi”, „Stai o clipă” … sunt greu de înţeles pentru un copil mic. De fapt, le-ai putea vorbi la fel de bine în limba chineză dacă au vârsta mai mică de 4 ani. Pentru copiii mici, timpul este un concept neclar. De-abia în jurul vârste de 6 ani copilul începe să se simtă pe deplin confortabil cu gestionarea unei mici părţi din propriile sale programe. Cu alte cuvinte, copiii mici se trezesc atunci când simt nevoia, pur şi simplu deoarece nu le este clar când se pot da jos din pat. La urma urmei, ei nu pot citi încă ora.

SleepTime Mickey


Deşi noţiunea de timp pentru copilul tău este încă în etapa de dezvoltare, să-ţi ajuţi copilul să înţeleagă când este OK să se dea jos din pat nu trebuie să fie dificil. Tot ce le trebuie este un punct de referinţă pe parcursul nopţii. Iar SleepTime Mickey este de folos cu bucurie!

 

get-inspired-sleep-thumb-02
get-inspired-sleep-thumb-03
get-inspired-sleep-thumb-04

Ajutorul perfect pentru somn
SleepTime Mickey este ajutorul perfect pentru somn pentru a-ţi ajuta copilul să se adapteze la diferite momente din zi şi din noapte:

  • Foloseşte interfaţa simplă pentru a seta ceasul lui Mickey la ora la care vrei să se dea jos din pat copilul tău şi să-şi înceapă ziua.

  • La ora de culcare, butonul drept de pe abdomenul lui Mickey se aprinde în formă de lună. Spune-i copilului tău atunci când luna este prezentă, trebuie să stea în pat.

  • Când este OK să se dea jos din pat, butonul stâng de pe abdomenul lui Mickey se aprinde în formă de soare.

    Nu este tocmai pregătit de culcare? Prin simpla apăsare pe capul lui Mickey, SleepTime Mickey se aprinde şi emite o lumină albă caldă, astfel încât să-i poţi citi copilului tău o poveste de adormit copiii.

Proiectat ţinând cont de siguranţă
Philips are grijă de siguranţa copilului tău. Tocmai din acest motiv ne-am asigurat că lampa noastră de veghe SleepTime Mickey este sigură pentru copilul tău, acesta putând să o atingă şi să se joace cu ea. SleepTime Mickey este:

- durabil şi protejat împotriva scăpării pe jos
- întotdeauna rece la atingere datorită tehnologiei de iluminare cu LED-uri
- protejat împotriva utilizării necorespunzătoare de către copii (comenzile situate la partea inferioară a lămpii asigurând imposibilitatea modificării accidentale a setărilor de către copilul tău)

 

 

 Bucură-te de o oră suplimentară de somn!

Produse apreciate

© Disney 2015