Branduri

Luminează joaca pentru copilul tău cu lămpile pentru camera copilului

Iluminatul nostru pentru dormitoarele de copii cu teme dedicate eroilor le vor stârni imaginaţia


În calitate de părinţi, ştim că este important să le dezvoltăm copiilor noştri imaginaţia. Cu toate acestea, se pare că nu prea este loc pentru creativitatea care nu este legată de productivitate. Acasă reprezintă cam singurul loc în care copii îşi pot trăi cu adevărat fanteziile – dormitorul reprezentând sanctuarul lor. De fapt, copiii nu au nevoie de prea mult pentru declanşarea imaginaţiei lor. Este necesar numai un simplu fascicul de lumină pentru ca aceştia să pătrundă într-o lume nouă … La Philips nu numai că producem dispozitive de iluminat pentru dormitoare de copii, ci creăm portaluri către imaginaţia copilului tău.

Play Time

Care este eroul preferat al copilului tău?


Spider-Man, The Hulk, Captain America, Iron Man… Pentru copii, acestea sunt personaje irezistibile care prind viaţă nu numai pe marele ecran, ci şi în imaginaţia lor – şi poate chiar mai mult acolo. Dormitorul reprezintă poarta către imaginaţia lor, acea multitudine infinită de posibilităţi şi aventuri. Este un loc în care pot fi pe deplin ei înşişi, dând viaţă tuturor fanteziilor lor.

 

Importanţa iluminatului în dormitorul copiilor

Iluminatul joacă un rol important aici. Un simplu fascicul de lumină pe perete sau un corp de iluminat care le înfăţişează eroul preferat reprezintă scânteia care le aprinde imaginaţia. Din acest motiv facem atât de multe eforturi pentru iluminatul din dormitoarele pentru copii – ştim ce poate face o simplă lampă pentru un copil.

Siguranţa înainte de toate

Folosim materiale prietenoase cu copiii, precum lemnul şi vopsele netoxice, iar muchiile ascuţite sunt evitate întotdeauna. În plus, toate lămpile noastre pentru copii sunt LED-uri, care sunt reci la atingere, economisesc energia şi sunt durabile.
get-inspired-decorative-thumb-01

Colecţia de eroi pentru iluminatul nostru dedicat dormitoarelor de copii

Fiului sau fiicei tale le place eroul Spider-Man, care se caţără pe pânze?
Sunt fani ai The Avengers? Lustrele şi lămpile noastre de masă cu o imagine vie a lui Spider-Man sau a The Avengers oferă amuzament şi culoare pereţilor şi tavanelor, în timp ce designul rotund rezistent este perfect sigur pentru mânuţe curioase.
Şi nu uita: oricât de mult ar iubi personajele Spider-Man sau
The Avengers, cei doi cei mai grozavi eroi din viaţa copilului tău sunteţi voi, părinţii.

Produse apreciate

© Disney 2015